pondělí 24. června 2019

Lessfrost systém

Už žádné mrazící rošty, více vnitřního prostoru v mrazničce. V mrazničce není použit mrazící rošt klasicky mezi zásuvkami, ale je umístěn ve stěnách po obvodu mrazničky. Takže vzniká méně námrazy a samotné odmrazování je mnohem. Je vybavena unikátní technologií 6. Pomocí ventilátoru je vzduch uvnitř chladničky rovnoměrně distribuován. Jak beznámrazový systém funguje.


O chlazení a mrazení se stará suchý studený vzduch. Ten je rovnoměrně rozptylován ventilátorem. Jelikož nevzniká žádná vlhkost, nikdy nemůže vzniknout ani námraza. No Frost v mrazáku – v mrazáku nevzniká žádný led.


Nemusíte vyndávat zmrzlé potraviny a šroubovákem námrazu. V prostoru chladničky se nachází polic, z nichž jsou nastavitelné. Už žiadne mraziace rošty, viac vnútorného priestoru v mrazničke! Bezpečné skladovanie mrazených potravín aj pri výpadku prúdu. Odolnosť nárastu teploty pri výpadku prúdu je hodín.


Praktické prestaviteľné sklenené poličky a priečinky vo. Samotný priestor mrazničky potom nezapratávajú mraziace rošty a poskytuje oveľa viac priestoru pre mrazené potraviny. Pri tejto kombinovanej chladničke sa nemusíte. Er du i tvivl om forskellen på LowFrost og NoFrost?


Det kan være svært at vælge den rigtige fryser, og producenternes mærkelige betegnelser gør det ikke ligefrem nemmere. Erstklassige Kühlgeräte zeichnen sich durch bestmögliche Energieeffizienzwerte und eine hohe Umweltfreundlichkeit aus. Kühl-Gefrier-Kombinationen, die mit der so genannten SmartCool-Technologie versehen sin erfüllen diese Ansprüche unübertroffen und glänzen darüber hinaus mit komfortablen Abtaumechanismen wie Low-Frost oder No-Frost. FRESH CONTROL Fresher, for longer.


Space Management All the space you need. Experience the unique stop frost system which offers a frost reducing system at an affordable price. A small compartment positioned in the freezer cavity conveys and collects frost formation.


The collected frost can be quickly removed and emptied. The modern and energy efficient LED lighting system improves visibility within the fridge without. Our unique stop frost system offers a frost reducing system at an affordable price. Rošty jsou zdrojem chladu.


Lessfrost systém

Mrazničku byste měli odmrazovat ideálně jednou za půl roku, minimálně jednou za rok, jinak výrazně stoupne spotřeba energie celého spotřebiče. Zásluhou technologie Less Frost je otevírání, zavírání i vyndávání jídla z mrazničky snazší. Pitch-perfect performance. Forget frost formation.


K odmrazení stačí z mrazničky. Senzorová technologie 6. Pri typoch KGE a KGV je v soklovej časti špeciálna zásuvka , kde. Nova generacija hladilnikov Gorenje - ION generation sodi v sam vrh na trgu.


Njeno kvaliteto in vrednost poudarjajo najsodobnejša tehnologija, pristni materiali in diskretno oblikovanje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky