pátek 14. června 2019

Plzeňský prazdroj kariéra

Od doby, kdy spatřila světlo světa první várka plzeňského ležáku až dodnes, sídlí naše společnost v Česku. Tady děláme veškerá důležitá rozhodnutí týkající se našich značek. We are part of a successful multinational company The company is an important part of the Asahi Group Holdings which is a global beer, spirits, soft drinks and food company, doing business in more than 1countries and regions worldwide.


Navštivte sekci KARIÉRA , kde jsou všechna aktuální volná pracovní místa. Našich zamestnancov si vážime.

Ich spokojnosť je pre nás dôležitá, preto im poskytujeme širokú škálu benefitov. Dbáme na ich zdravie, podporujeme ich v dôležitých životných míľnikoch, ale sme im aj oporou v ťažkých chvíľach. Navštívte sekciu KARIÉRA , kde sú všetky aktuálne voľné pracovné miesta. Sešli jsme se s padesátkou mladých talentů a bavili se o marketingu, trendech a pivu.


Dostali jsme spoustu podnětů a nápadů, které chceme dál rozvíjet, ale hlavně se chceme potkat znovu. Náš úspěch se opírá o profesionalitu našich zaměstnanců. Neustále hledáme talentované a nadšené jedince!

Vyberte si z nabízených volných pozic a dejte nám o sobě vědět. Podle tradičních receptur vaříme ty nejlepší produkty. Spoléháme se při tom na odbornou práci našich pivovarníků, biochemiků a technologů, kteří při procesu vaření odpovídají nejen za správný říz. Za naším úspechom nestoja iba výnimočné produkty, ale aj talentovaní a nadšení zamestnanci.


Staráme sa o nich najlepšie, ako vieme, pretože sú tým najcennejším, čo máme. Hledáme řešení vstřícná k životnímu prostředí ve všech oblastech – od nákupu. Dodrziavanie pracovneho fondu, nadcasy firma neopomina. Zabezpecene nadramec benefity, socialny fon pitny rezim, pracovne prostriedky na sukromne ucely, moznost prace z domu, podpora kolegov a nadriadeneho, moznost sa vzdelavat, jazykove kurzy s dotaciou.


Za našim úspechom nestoja iba výnimočné produkty, ale aj talentovaní a nadšení zamestnanci. Staňte sa súčasťou našej spoločnosti a spoločne docielime úspech. Spoznajte naše produkty a svet prémiového piva. Sorry for inconvenience. Najnovšie pracovné ponuky, voľné pracovné miesta, brigády a práca pre absolventov vo vašom regióne.


Pokud hledáte nové zaměstnance, vložte inzerát. Poraďte kandidátom, ako sa čo najlepšie pripraviť na pohovor.

Zároveň se stává i členem výkonného vedení společnosti. V souladu s nařízením Ministerstva zdravotnictví je od 13. Každý den aktuální přehled pracovních míst na HitPrace. In the Czech Republic and Slovakia, the company has equipped its drivers with Scandit software-enabled Samsung smart devices to record deliveries and ensure its product arrives promptly at pubs and restaurants that serve it. Charakteristika pozice: Vaší hlavní činností bude obsluha přidělených strojů a zařízení stáčecích linek.


V nové pozici bude mít na starosti péči o historické dědictví a rozvoj prohlídkových tras a turismu společnosti. Pracovný portál - ponuka práce na Slovensku, v zahraničí, práca pre absolventov, brigády. Prazdroj Menu - Ideální partner pro vaše podnikání.


Pro studenty to znamená příležitost vyzkoušet si reálné pracovní úkoly a získat tak hodnotnou zkušenost z podnikové praxe, která zlepší jejich odborné schopnosti a postavení na trhu práce. Jste připraveni na novou, naplňující práci? Sledujeme mobilní tanky s tím nejcennějším obsahem - českým pivem. Vstupenky a informace o nadcházejícím festivalu.


Plzeň, Plzeňský kraj Vč. Novinky, lístky, nejnovější info, stejně jako program a vstupenky na nejlepší akce najdete na GoOut.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky