pátek 28. června 2019

Kleště na drápky pro králíky

Kvalitní nůžky na drápky pro kočky, hlodavce, králíky a ptáky. Zaručují přesné a snadné stříhání. Kleště na drápky , hřebeny a kartáče, šampony a sponky - vše pro králíky a morčata! Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScriptu.


Péče o srst a drápky - hřebeny pro králíky a morčata, kleštičky na drápy Pokud máte doma dlouhosrstého králíčka nebo morčátko, měla by být péče o srst hlodavců u vás na každodenním pořádku. Misky pro ježky, napáječky pro ježky, kleště na drápky pro ježky. Karlie Nůžky na drápky Kč.


Ostré kovové čelisti, speciálně tvarované. Zarážka pro ustřižení potřebné délky drápků. Krmivo, potřeby pro hlodavce a králíky , Svetkocicek.


Přešel jsem z Taste of thé Wild na toto krmivo a kočky ho jedí hned a ani jsem neprováděl změnu pozvolna. Tetovací kleště přímé mm - DRIML- znaků - pro zakrslé králíky , štěňata. Vitamíny, minerální lizy. Prostorný plastový box pro morčata a králíky. Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý.


Barva dle momentální nabídky. Klec pro králíky obvykle obshuje jesličky na seno, napáječku a misku na krmení. Dalšími doplňky klece mohou být kolotoč, koule pro hlodavce, jesličky na seno. Dále hračky pro hlodavce, prolézačky, různé žebříky, houpačky nebo tunely.


Fretky a potkani velmi rádi využívají pelíšek či hamak. Pro morčata a králíky je nutné jako součást krmiva seno. Odpovědný majitel mazlíčka hlídá, zda nejsou drápky příliš dlouhé, protože by pak mohly způsobit bolest při chůzi. Provozovatel na tomto webu zpracovává cookies potřebné pro fungování webových stránek, analytické účely a marketing. Snadnější manipulaci zajišťují nůžkové držadla, která umožní jemnou práci.


Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Kleště jsou vhodné pro kočky, malé psy, hlodavce i ptáky. Máme skladem, takže zítra u vás Kč.


Kartáč pro hlodavce jemný 13x7cm TR. Jemný kartáč pro vyčesávání králíků a morč. Akvaristika, teraristika a zahradní jezírka.


Chovatelské potřeby a krmiva pro domácí mazlíčky. Tak snad se vám dnešní díl mé nové edice líbil a hrozně moc vám děkuju za 4odběratelů, ale o tom více v příštím videu, mam vás ráda, ahooooooj#128048;#128048;#128048; Ještě ná. Tyto kleště se skládají z odolných nerezových ocelových čepelí, pevných plastových rukojetí a bezpečnostního uzávěru.


Zahnuté kleště nůžkového typu pro pravidelné zastřihávání drápků u psů a ostatních domácích zvířat. Nezapomeňte ani na přepravku pro hlodavce, která je ideální pro přenos a cestu např. Každé zvíře si také zaslouží od svého páníčka pravidelnou péči o srst a drápky.


V této kategorii najdete jemné kartáče a kleště na drápky , které jsou přizpůsobeny drobným velikostem malých hlodavců.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky