čtvrtek 6. června 2019

Minutka emos

Minutka emos

Funkce odpočítávání času nebo stopky Paměť poslední nastavené hodnoty Snadné. Kuchyňská minutka má funkci odpočítávání času nebo lze nastavit stopky. Na zadní straně má minutka magnet pro jednoduché uchycení.


Poľsku, Slovinsku a Maďarku, patria pod konern EMOS. Veľké číslice, slim dizajn. Digitálna kuchynská minútka TP202. S digitálny kuchynskou minútkou už nikdy nezmeškáte ten správny čas, kedy je nutné vypnúť sporák či rúru, aby sa pokrm nepripálil.


Je vybavená funkciou stopiek, pamäťou na poslednú hodnotu a magnetom, pomocou ktorého ju môžete pripevniť, kamkoľvek budete potrebovať. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Emos Emos TP2od € - Heureka. Nakupujte priamo u výrobcu a využite komfort jeho služieb. K personalizácií obsahu a reklám, k analýze návštevnosti a funkciám sociálnych sietí používáme súbory cookies. Jedině si zařízení dát do sluchátek.


Disponuje prehledným ciferníkom a ponúka odpočet času maximálne od hodín minút a sekúnd. Vďaka magnetu ju môžete ľahko pripevniť na dvere chladničky. Velké číslice, slim design.


Minutka emos

S digitální kuchyňskou minutkou už nikdy nezmeškáte ten správný čas, kdy je nutné vypnout sporák či troubu, aby se pokrm nepřipálil. Je vybavena funkcí stopek, pamětí na poslední hodnotu a magnetem, pomocí kterého ji můžete připevnit na železné materiály. Chcete doručit zboží do Česka? For shipping to other EU countries visit this page Emos digital cooking timer TP202. Minutka kuchyňská 5xcm.


Für Versand nach Deutschlan ben Sie bitte Emos Digitaler Kochtimer TP202. Vyberajte si Minútky podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Vaření je záležitost velmi přesná a vyžaduje maximální pozornost. Pomocí ní bude příprava jídla na vysoké úrovni. Tato digitální kuchyňská minutka je vyhotovena ve velmi tenkém designu.


Slovensku, Polsku, Slovinsku a Maďarsku. Zabývá se prodejem elektro zboží a poskytováním služeb v oblasti montáže a servisu. Zároveň umožňuje také funkci odpočítávání času nebo stopky. Dělí se na analogové a digitální minutky. EMOS TP2od € - Heureka.


Vážení zákazníci, od pondělí 16. Vyberte najpredávanejšie produkty kategórie minútky emos Hľadajte podľa parametrov Emos a iné Najlacnejšie na NajNakup. Hledáte online tržnici, kde můžete nakupovat i prodávat bez starostí? Vyzkoušejte český marketplace, kde najdete vše pod jednou střechou.


Minutka emos

Další slevy kuchyňských spotřebičů na Kupi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky