pátek 17. února 2017

Deska pod umyvadlo

Umyvadla na desku jsou estetická, elegantní a čím dál víc trendy. Vyberte si desku pod umyvadlo , která dodá vaší koupelně jedinečný šmrnc. Dřevěná deska pod umyvadlo. Deska je z přírodního materiálu, který nesaje vlhkost.


V nabídce naleznete desky bez, s jedním nebo dvěma otvory pro umyvadlo.

Deska pod umyvadlo ve stylu el může být otočena na pravou stranu, či na levou. Záleží pouze na vašem uvážení, kterou variantu vaše deska pod umyvadlo bude prezentovat. Koupelnové desky pod umyvadla. Nejnovějším trendem v koupelnách je elegantní umyvadlo umístěné na přímo desce. V této sekci vybírejte z koupelnových desek pro umyvadla, která jsou určena právě pro instalaci na desku.


Desky pod umyvadlo , Nábytek, zrcadla a osvětlení, SAPHO E-shop. Budeme se těšit na Vaši návštěvu.

Více informací - Koronavirus. Vyhledat: Nahlásit chybu Úvodní stránka Sapho Přihlášení uži. Bemeta Zrcadlo s LED osvětlením 3W, 600x800mm, bílé světlo. Obvykle u Vás za – prac.


Univerzální deska vhodná pod většinu umyvadel, zejména pro umyvadla Formy a Moon. Nabízí tři varianty barevného a materiálového provedení a je dodávána bez předvrtaného otvoru. Sháníte koupelnovou skříňku pod umyvadlo ? Stačí zadat vaše představy o ceně a třeba i barvu, pokud chcete například bílou barvu skříňky pod umyvadlo.


Sortiment zakázkové výroby rozšiřují na míru vyráběné desky pod umyvadla, sprchové vaničky na míru, mycí žlaby a obkladové desky. Z obrázků níže vyberte požadovaný typ umyvadlové desky na míru nebo klikněte na typ výrobku do nadpisu či v záhlaví stránky, napravo od loga firmy. Můžete použít filtraci nebo nahlédnout do poradny. Vrchní deska pod umyvadlo Ideal Standard Connect bez otvoru. Tvarově výjimečná deska určená především pod umyvadla Formy.


Je hloubkově impregnovaná proti vlhkosti, nabízí tři varianty barevného a materiálového provedení a pos. SKA Konstrukce pod umyvadlo 6mm bílá mat, s bílou MDF policí-.

Vážení zákazníci, na základě nařízení vlády je od 14. Tyto desky, vyráběné ze dřeva v různých velikostech a odstínech, dodají koupelně tu potřebnou teplou atmosféru a eleganci. Kromě zajímavého vzhledu získáte i odkládací prostor.


Umyvadlo umístěné na desce je dnes velkým trendem. V naší nabídce najdete velký výběr umyvadel na desku, a to jak z keramiky, litého mramoru a nebo velmi efektní skleněná umyvadla. Nabízíme právě i desky pod tato umyvadla. Velký výběr rozměrů a barevných dekorů. Vyrobíme jakýkoliv rozměr.


Navštivte naší značkovou prodejnu Dřevojas s plochou 3m na které máme vystaveno koupelnových sestav. Zobrazit dalších produktů. Tam, kde je koupelnová skříňka zbytečná, pro toho, komu přijde příliš nudná.


Zajímavé řešení nabízí speciální koupelnová deska určená k posazení umyvadla. Desku vám vyrobíme na míru v několika dekorech dřeva, imitaci betonu, v bílé barvě a barvě na přání. Montáž na obdelníkovou konzoli, která je sama o sobě designovým prvkem, nebo skrytou konzoli. DOPRAVA ZDARMA na všechny objednávky při platbě předem (kartou či převodem).


Musí se pravidelně utírat a kapky vody na desce nejsou v tomto případě žádoucí. Na materiálu nešetřete, v budoucnu to velmi oceníte. AVICE deska 100x50cm, dub Rover AV104. Tloušťka desky pod umyvadlo je mm. Nadstandardní ošetření za použití PUR lepidla.


Pro jiné umyvadlo , než nabízíme, je nutné zaslat okótovaný výřez. Při stejném rozměru desky a jiném výřezu se cena nemění. Zde si můžete prohlédnout naši nabídku desek pod nástavná umyvadla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky