pondělí 13. února 2017

Jak na decoupage

Jak na decoupage

Přesný postup jak si vytvořit svůj obrázek ubrouskovou metodou. Postup je napsaný pro lidi, kteří hledají základní informace o této metodě nebo chtějí zkusit a neví, jak na to. Film prezentujący jak w metodzie decoupage krok po kroku ozdobić mydełko. Zastosowano: technikę serwetkową, medium do świec, klej decoupage. Tutorial decoupage - DIY.


Jak na decoupage

Jak zrobić decoupage na butelce? Tego dowiecie się z powyższego tutorialu. W razie wątpliwości postaram się odpowiedzieć na wszystkie pytania. Decoupage , jinými slovy ubrousková technika je jednoduchá metoda dekorování, kterou zvládne úplně každý. Decoupage ubrousková technika návod pro začátečníky je tu pro všechny, kteří mají chuť začít a nevědí jak na to.


Nadekorovat lze téměř vše. Od dřeva, skla, kamene až po kov. This feature is not available right now. Please try again later. Zapraszam do obejrzenia mojego pierwszego tutka z pisanką wykonaną techniką decoupage :) Category.


Decoupage na textil - ubrousková technika na textil - dekupáž na textil. Návod je včetně názorných fotografií. Technika decoupage - DIY. Byla využívána také jako tapiserie.


Základem je lepidlo na decoupage a ubrousky na decoupage. Je dostupné v lesklém i. Put simply, découpage involves cutting out pictures, gluing them to an object and then coating the pictures and the object with layers of varnish. The finished item can look so beautiful that it appears to be professionally painted. A great way to decoupage is using extra wrapping paper or other decorative papers that you love and have extra. You can try using a single image, like a flower from a section of wrapping paper, or rip pieces of colored tissue paper and layer them together on your surface.


Select the surface you want to decoupage. Are you ready to decoupage napkins? Ubrousková technika na textil. Some crafters think that decoupage with napkins can be difficult. But I’m here to tell you that if you have a little bit of patience and determination, you’ll learn to decoupage napkins in no time!


Decoupage is a craft technique of affixing paper decorations to a hard surface with glue. It is actually quite simple. Fungují jako lepidlo i jako ochranná vrstav (lak).


Jak na decoupage

Lepidla a laky na decoupage. Pokud dekorovaný předmět vystavíte povětrnostním vlivům, je třeba jej přetřít bezbarvým lakem (jakýkoli vodouředitelný bezbarvý lak). Pokud si chcete s Vašimi dětmi vyrobit zajímavé ozdoby, zkuste ubrouskovou techniku - decoupage.


V tomto videu najdete několik zajímavých inspiraci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky