pátek 10. února 2017

Držák papírových utěrek

Bez ohledu, jaká je velikost papírových utěrek , držák vám skvěle poslouží každý den. V našem obchodě si je vyberte v černé, bílé a červené a barvě. Kovové na špičce mají nezaměnitelné hravé ornamenty, zvířátka a kytičky.


Stojan na ubrousky Bambum Daisy. Designový skvost v kuchyni, který velmi usnadní práci. Držák na papírové utěrky. Malé víčko v horní části držáku drží roli tam, kde má být, a jeho výšku můžete nastavit podle šířky role kuchňských utěrek. Díky nim budou papírové utěrky vždy po ruce a tam kde je nejvíce potřebujete.


Většinu z těchto praktických designových doplňků do kuchyně můžete používat i při servírování. Nezastupitelným pomocníkem v kuchyni je držák papírových utěrek. Pružná tyčka usnadňuje odtrhnutí ručníku jednou rukou a horní část ve tvaru smyčky je vhodná pro nošení. Nejdříve si z role papírových utěrek utrhněte jeden kousek.


Ten rozprostřete na stůl a přes něj položte bavlněnou látku nebo buničinu – pořádně je k sobě zmáčkněte. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Silikonový ticker s žebrovaným povrchem zpomaluje rotaci role, čímž usnadňuje n. Kč Bílý magnetický výklopný držák utěrek YAMAZAKI Tower Skladem. Detail produktu Do obchodu. Plastový pohotovostní závěs do kuchyně.


Rösle závěsný držák na papírové utěrky. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


Držák papírových utěrek

Tescoma, Kela, LEIFHEIT a dalších. Vážení zákazníci, provoz společnosti Kozáček Velkoobchod s. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Bílý držák papírových utěrek na mřížkový panel YAMAZAKI Tower Grid.


Mít při vaření vše po ruce je základem úspěchu nejen ve špičkových restauracích. Proto zaveďte dokonalý systém s organizačními pomocníky. Praktický pomocník pro uchycení kuchyňských, rolových utěrek.


Držák papírových utěrek

Objednávejte nyní za úžasnou cenu! Vyroben je ze dřeva (konkrétně masivní břízy) a oceli. Jeho výška 33cm zaručuje úchyt i klasických velkých papírových utěrek. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. SYSTEM60° DRŽÁK ROLE KUCHYŇSKÝCH PAPÍROVÝCH UTĚREK Nosnost 1kg.


Materiál: lesklý odolný plast. Hlídat cenu a dostupnost. Vhodné i pro větší balení, díky čemuž není nutné role často vyměňovat. Montáž na zeď pomocí šroubů.


Ideální pro autoservisy, dílny, kanceláře a další prostory s větším počtem. Všechny položky - papírové ručníky, papírové ubrousky, utěrky TORK, mýdla a dezinfekci rukou, čistící přípravky i úklidové prostředky, lékařské podložky IMBALPAPER dodáváme v jakémkoli požadovaném množství.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky