úterý 14. února 2017

Indukční deska acm 847 ba

New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Indukční deska acm 847 ba

Indukční varná deska ACM 8BA se šířkou cm. Bod varu udrží konstantní i po přidání jídla do vařící vody a vaří ho přesně nastavený čas. Po jeho uplynutí se varná deska automaticky vypne. Inteligentní technologie 6. SMYSL varných desek Automatické programy pro snadné nastavení výkonu varné desky Sdílet. Whirlpool Whirlpool ACM 9BA.


Vyznačuje se jednoduchým ovládáním, nastavením, bezpečným a rychlým ohřevem při úspoře energie. Varná deska má indukční plotny, z toho plotny tvoří flexi zónu. Nastavení probíhá pomocí. Deska je vybavena varnými zónami z nichž tvoří Flexi zónu určenou na velké a oválné hrnce.


Indukční deska acm 847 ba

Moderní design - sklokeramika se zkosenými hranami. Pro větší bezpečnost je k dispozici ukazatel zbytkového tepla a dětská pojistka. Deska disponuje speciálními funkcemi Flexi zona a 6. Pokud sháníte moderní varnou desku, která má nejen. Takto je více flexibilní a praktičtější pro každodenní vaření.


Na flexi zónu můžete umístit velký hrnec na celou plochu plotýnky, hrnec do zadní či přední části, nebo hrnce najednou. Základní informace Vlastnosti 6. Porovnání cen indukcni deska whirlpool acm 8, srovnání cen indukcni deska whirlpool acm 8na portálu HLEDEJCENY. Celý popis a technické parametry. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodáv.


Velmi oblíbená a hlavně energeticky úsporná indukční varná deska z široké nabídky známého výrobce velmi kvalitních elektrospotřebičů. Design bez rámečku se zkosenými hranami. Díky exklusivní technologii 6. Všechny varné zóny mají funkci. Je vybavena varnými zónami z nichž tvoří Flexi zónu určenou na velké a oválné hrnce. Indukce zahřívá feromagnetické dno hrnce, ne skleněnou plochu varné desky.


Elektromagnetické pole přechází přes sklokermickou plochu přímo do hrnce bez zbytečných ztrát. Tím se stává vaření s indukcí maximálně efektivní. Sklokeramická indukční varná deska se standardním rozměrem a čtyřmi plotýnkami, z nichž tvoří tzv. Tedy zónu, která propojí dvě plotýnky v jednu rozměrnou aktivní zónu, na kterou je možné umístit velký, třeba oválný hrnec. Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky.


Záruční a pozáruční servis. Doprava zdarma na tisíce produktů. Nabízí varné zóny, flexi zónu, maxi zónu, stupňů výkonu a dotykové ovládání pomocí slideru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky