neděle 19. února 2017

Otočný stojan na zdobení dortů

Z poctivého dřeva, masivu břízy, vyrobený otočný stojan na dorty. Deska je lepená, takže se nebude kroutit. Osazeno ložiskem pro snadné otáčení. Díky dřevěnému otočnému stojanu se vám bude snadno pracovat při potahování dortů , uhlazování krémů i zdobení.


Docílíte tak pravidelnějších tvarů a plynulých tahů. Unsubscribe from Timidekor Cake Decorating? Stojany na dorty lze použít na jejich zdobení i servírování.


Praktický stojan vám ulehčí práci při zdobení. Je-li vybaven točnou, pak je to ještě jednodušší. Pro dorty jsou tyto praktické stojany skvělým řešením. Některé modely jsou opatřeny. OTOČNÝ STOJAN NA DORTY.


VYNIKAJÍCÍ POMOCNÍK PŘI ZDOBENÍ DORTŮ. NA NOZE JSOU GUMOVÉ ÚCHYTY, TAKŽE STOJAN PEVNĚ DRŽÍ NA PRACOVNÍ PLOŠE. Pevná plocha zabrání nežádoucímu pádu hotového výrobku. Nejžádanější jsou sklo, keramika, kov a plast.


Tyto stojany pro zdobení a prezentaci dortů jim dodají na atraktivitě. Otočný dřevěný stojan pod dort. Na táce dort rovnou servírujete. Máslový či jíný krém se vám bude dobře nanášet na dort položený na otočný stojan na dort pomocí cukrářského nože. Stojan oceníte jak při aplikaci krémů na boky dortu, tak na polevy.


Otočný stojan na zdobení dortů

Dortový stojan otočný dřevěný 38cm. Díky otočnému systému můžete snadno nanášet na dorty krémy, ganáže, či je potahovat cukrářskými hmotami. Na podnosu dort rovnou servírujte. Můžete použít také k servírování zákusků, chlebíčků, ovoce, a dalších laskominek.


Díky otáčení budete mít zdobení v jedné rovině. Na otočný stojan lze umístit průměrově větší podnos a zdobit tak i velké dorty zcela bez problémů. Další, významnou, funkcí dortových stojanů je prezentace dortů a zákusků. Díky neutrální, bílé barvě, se hodní k prezentaci svatebních i jiných.


Otočný stojan na zdobení dortů

Zdobení dortů bude snadnější s touto otočnou deskou na noze. Průměr točny je centimetrů a stačí na všechny dorty z běžných forem, výška nohy je 1centimetrů. Točna je vyrobena z kvalitního plastu, lehké plynulé otáčení v obou směrech zajišťují dvojitá ložiska.


Může se mýt v myčce nádobí. Speciální otočný stojan na zdobení dortů , koláčků a nejrůznějších pochutin. Chystáte dort na narozeninovou oslavu a pokaždé přemýšlíte.


Podnosy a tácy) Hodnocení produktu: 1 (). Dekorujte, servírujte, zdobte, ukazujte a hlavně se z něj radujte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky