pátek 24. února 2017

Hbn539e7

If you click on Accept, you allow us to record your usage behavior on this website. This allows us to improve our website and personalize advertising for you. Doplňte svou kuchyň užitečným pomocníkem, který vám připraví výtečné pokrmy přesně podle vaší chuti. Energetická trieda A vám navyše zaručí nízku spotrebu.


Rúra umožňuje pečenie až na dvoch úrovniach zároveň s optimálnym rozdeľovaním tepla.

Objem rúry je litrov a celý vnútorný priestor je osvetlený. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Online help and support. Customer service support you can depend on. We provide everything from an expert repair service to helpful advice, giving you the level of service.


Má vnitřní objem litrů a pohodlně v ní tedy upečete velké potraviny jako je třeba kachna k svátečnímu obědu.

Je vybavena osmi pečícími programy, mezi něž patří horní a spodní ohřev, pečení s horkým. Multifunkční pečicí trouba. Nejen skvělý vzhle ale především dokonale připravené pokrmy! Má vnútorný objem litrov a pohodlne v nej teda upečiete veľké potraviny ako je kačica k sviatočnému obedu.


Bosch HBN539Evásárlás Ft-tól! Je vybavená ôsmimi programami na pečenie, medzi ktoré patrí horný a spodný ohrev, pečenie s. Veškeré informace o produktu. Vestavná trouba s horkým vzduches jeho pomocí docílíte perfektních výsledků pečení až na dvou úrovních současně.


Trouba umožňuje pečení až na dvou úrovních zároveň s optimálním rozdělováním tepla. Objem trouby je litrů a celý vnitřní prostor je osvětlen. Nevyhnutnou súčasťou každej kuchynskej linky je schopná rúra, ktorá vám výrazne uľahčí prípravu skvelých domácich pokrmov pre celú vašu rodinu. BOSCH HBN539E, nerez. O alta functie importanta a acestuia este cea de autocuratare autocatalitica, care va ajuta la curatarea cat mai usoara a acestuia.


Important de precizat este iluminarea interioara, pentru a putea. Elektro, které chcete mít. Nakupujte elektroniku od EURONICS.


Atraktivní ceny, hustá síť elektroprodejen, osobní odběr na prodejnách zdarma.

Táto rúra má funkcií, vrátane horúceho 3D vzduchu, kde je možné piecť na úrovniach súčasne napr. Nu este prevazuta nicaieri in instructiuni. In general, electrocasnicele incorporabile sunt mai scumpe decat cele normale si printre ele exista si aparate de calitate premium, cu preturi pe masura. Asa se intampla si in cazul cuptoarelor electrice.


Tato trouba má funkcí, včetně horkého 3D vzduchu, kde je možné péct na úrovních současně např. Všetky informácie o produkte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky