pátek 17. února 2017

Gorenje indukční deska

Gorenje indukční deska

Indukční deska IT640BCSC. Základní typy - indukční OmniFlex, sklokeramické a plynové panely. Mě si indukční varná deska získala svou jednoduchostí a zároveň praktickými funkcemi, které mají své reálné využití. Na začátek však vzpomenu tu, kterou možná až tak nevyužijete, ale.


Gorenje indukční deska

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Všechny informace o produktu Varná deska Gorenje IT640BSC, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Gorenje IT640BSC. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Varné desky GORENJE na Alza. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Dodává technicky dokonalé, designově navržené, energeticky účinné domácí spotřebiče uživatelům ve více než sedmdesáti zemích po celé zeměkouli, a zvyšuje tak kvalitu jejich života už déle než let. Gorenje je přední evropský výrobce domácích spotřebičů. Díky funkci PowerBoost dosáhnete varu až o polovinu rychleji.


Snadnější údržbu má bezrámečková indukční deska. Bezrámečkové indukční desky se snadněji udržují. Mají rovnou hladkou plochu, na které se neusazují nečistoty. Okraje může mít taková indukční deska zkosené či zaoblené.


Odpočítavací časovač můžete nastavit až na minut. Pokud znáte optimální dobu vaření pro příslušný pokrm z vlastní zkušenosti, můžete nastavit časovač a varný panel se automaticky po uplynutí doby vypne. Podívejte se na všechny funkce nových intuitivních varných desek gorenje OmniFlex. Míchejte, improvizujte, objevujte s indukčními deskami OmniFlex. Unsubscribe from Gorenje ČR?


Gorenje indukční deska

Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. IT 6CSC je indukční sklokeramická varná deska značky Gorenje. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Dalším bonusem je určitě instalace do roviny, což znamená hladký přechod mezi varnou deskou a pracovní deskou. Plocha se tak snadněji udržuje a přináší moderní stylový vzhled do vaší kuchyně. Vestavná indukční deska s funkcí PowerBoost pro extra výkon varných zón. Gorenje IS645BG dokáže spojit dve vertikální zóny do jedné, a tak vznikne velká varná plocha. Dejte sbohem klasickému vaření na plynové desce a objevte kouzlo indukce.


Máme pro vás připravenou moderní varnou desku IS645BG od společnosti Gorenje. Tento model je výjimečný fukcí Xpand Zone, která umožňuje vaření bez omezení velikosti hrnce či pánve kdekoliv v levé. Při vaření bude nápomocný i časovač tři v. Vestavná elektrická indukční deska se varnými zónami a dotykovým ovládáním umístěným vpředu. Gorenje IT40SC disponuje funkcí extra výkonu varných zón PowerBoost, ukazatelem zbytkového tepla pro větší bezpečnost práce a stejně tak i dětským zámkem. KUCHYNĚ gorenje , to je design, který si může dovolit mladý pár, rodina s dětmi i babička s dědečkem.


Díky zkušenostem našich návrhářů, kvalitnímu nábytku a sladění kuchyňské linky a spotřebičů jedné značky vznikají kuchyně na míru i těch nejnáročnějších zákazníků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky