pátek 3. února 2017

Dávkovač na jar do dřezu

Sestavili jsme pro Vás dokonale sladěné dvojice kuchyňského dřezu s baterií za zvýhodněnou cenu. Výrobky nakupujete najednou, šetříte tím Váš čas a také Vaše peníze. Jak na údržbu dřezů z různých materiálů.


Chcete, aby Vám dřez vydržel dlouho pěkný a vypadal i po několika letech stále jako nový? PŘÍSLUŠENSTVÍ KE DŘEZU - Dávkovače saponátu. Saponáty v nevzhledných plastových lahvích dokáží ze sebelepší kuchyňské linky udělat obyčejnou.

Zkuste je proto odstranit a nahradit integrovanými dávkovači saponátu. Designové dávkovače značky Franke, s pohodlným plněním shora, lze vybírat ve velikosti 2až 5ml. Dávkovač saponátu (pumpička na jar ) využijete téměř kdekoliv v kuchyni, v koupelně či jako doplněk na toaletní stolek. Naplnit je můžete mycím prostředkem, saponátem, mýdlem, sprchovým gelem, tělovým mlékem, olejíčkem apod.


Sada obsahuje: houbičku, dávkovač na jar , štětku na nádobí a stojan. Přední část kartáče, vypadající jako kšiltovka je určená k seškrabávání nečistot. Dávkovač mýdla - dávkovač mýdla nebo jaru s přihrádkou je vyroben z plastu a je vhodný do každé domácnosti.


Položit ho můžete do kuchyně ke dřezu a mít tak jar s houbičkou vždy po ruce.

Další vychytávkou je, že si na něj můžete odložit prstýnky a mít je tak při mytí nádobí v bezpečí. Dávkovač na jar s držáky na houbičky, bílá Pořiďte si do kuchyně tento praktický dávkovač na jar se dvěma postranními držáky na houbičky. Díky nim budete mít u dřezu vždy perfektně uklizeno a nic se vám u něj nebude povalovat. Stojan na houbičky s dávkovačem na jar Wenko Clarido, 5ml. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Zápustný dávkovač mýdla o objemu 2ml je skvělým řešením pro všechny koupelny a kuchyně.


Dávkovač se umisťuje do otvoru pro stojánkovou baterii na umyvadle. Lze jej použít také do kuchyňského dřezu. Plní se velice snadno zhora - pouhým vytažením pumpičky, nalitím tekutého mýdla a zpětným nasazením pumpičky - není třeba nic šroubovat. Dávkovač na zapuštění lze umístit do dřezu do otvoru o velikosti shodné, jako pro stojánkovou baterii (– 35mm), a to tak, aby pípa sahala nejlépe až do dřezu.


Není třeba kupovat speciální dřez, protože otvor lze do většiny dřezů udělat dodatečně. Ty zápustné se ale dají navíc pohodlně a hravě umístit do dřezu. Budou tak nejen vypadat dobře a vaši kuchyni zase o kousek ozvláštní, ale také do puntíku splní svůj účel.


Se saponáty na kuchyňské lince je proto konec. Už se nemusíte omezovat a neustále je přerovnávat, aby vypadaly alespoň trochu k světu.

Set ke dřezu dávkovač na jar , houbička a štětku na nádobí RENGO VIGAR. Běžná cena 53Kč 53Kč 43Kč. Dávkovač na saponát na mytí nádobí nebo mýdlo na ruce, který sedí na všechny modely granitových dřezů Primagran. Dávkovač je umístěn ve speciálně výrobcem připraveném ( na vyžádání) otvoru o průměru mm, tak aby byla nádoba pod povrchem dřezu , aby na povrchu bylo pouze elegantní čerpadlo s nálevkou.


Vždy jsem měla u dřezu stát láhev s prostředkem na mytí nádobí a to nebyl hezký pohle zato teď je to radost pohledět. Není to jen praktická záležitost, ale v podstatě je to i dekorační prvek do kuchyně. Vynikajúci pre štýlové uloženie saponátu a odkladanie špongie na kuchynskej linke.


Vhodný do umývačky, pumpičku v umývačke neumývajte, v prípade potreby prepláchnite horúcou vodou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky