čtvrtek 9. února 2017

Taktické zavírací nože

Taktické zavírací nože

Hledáte taktické nože pro svou obranu? Nabízíme vám kvalitní a profesionální taktické , vojenské i bojové nože Gerber a jiných značek. Na všechny výše vyjmenované nože jsou kladeny zvláštní požadavky. Některé naše nože jsou broušené z obou stran.


Zavírací taktické nože. Jde o moderní variantu, která je oblíbená pro praktickou konstrukci. Klasika s pevným úchytem má obdobné vlastnosti jako kapesní provedení. Relativně velký nůž tak jde nosit skrytě bez povšimnutí.


Taktické nože s pevnou čepelí. Klíčová je zde konstrukce, ale i provedení a materiál. Ani zde ale kvalita nebývá levná. O některých, například o Tanto, se dá s klidem prohlásit, že se jedná převážně a výhradně o tvar pro bojové a taktické nože. Měli byste si dát pozor i na špičku nože , která by neměla mít moc ostrý úhel, abyste ji nezlomili.


Své uplatnění v dnešní době pochopitelně najdou v každodenním použití v přírodě. Na bojové nože jsou kladeny přísná kritéria, aby vydržel i hrubší zacházení. Každý si musí vybrat velikost a. Klasické zavírací nože Nabízíme tisíce různých kapesních zavíracích nožů. Mile Vás jistě překvapí nejen kvalita ostří, jakou má každý kapesní nůž z naší nabídky, ale také jeho cena!


Nebo máte spíše zájem o lovecké. Vypravte se za dobrodružstvím důkladně vybaveni! Skládací nože jsou ideální pro účely použití EDC (Every Day Carry - každodenní nošení), stejně jako jsou vynikající na lov, turistiku a pro pořádkové orgány. Naleznete zde ty nejlepší zavírací nože od renomovaných značek, jako jsou Spyderco, Cold Steel a Zero Tolerance!


Taktické zavírací nože

Kapesní zavírací nože patří do povinné výbavy každého muže, který chce být připraven. Využití snadno nachází v běžném životě. Jedná se o velmi praktické pomocníky. Používání je snadné, bezpečnost zvyšuje pojistka. Tento typ nožů je vyráběn v několika různých provedeních.


Na první pohled zaujmou různé. Vojenské, taktické a armádní nože za bezkonkurenční ceny v internetovém obchodě Army shop Armed. Skladem máme 5značkových produktů od Kč. Vyrábajú sa z moderných materiálov a ich povrchové úpravy sú prispôsobené ich určeniu. Armádní, outdoorové, rybářské či lovecké nože s pevnou čepelí mají větší čepel než zavírací nože.


Taktické zavírací nože

Tyto nože mívají pevnou rukojeť proto se je mnohem lépe drží v ruce. Rukojeť má většinou u čepele zarážku, která zabraňuje sklouznutí ruky na čepel a následnému pořezání. Prohlédněte si naši nabídku nožů vhodných pro lovecké, sportovní i rekreační účely. U loveckých nožů se klade důraz na zpracování čepele i rukojeti, která by měla být maximálně komfortní, stejně tak jako u zavíracích nožů. Jsou určené primárně pro lov.


V této kategorii se nacházejí zavírací nože dovezené přímo z Ruské federace, značek Kizlyar, Kizlyar Supreme, Mr. V naší nabídce zavíracích nožů naleznete i multifunkční nože s řadou funkcí. Nože na přežití jsou vhodné pro všechny milovníky přírody a svobody.


Odolnost a výdrž v extrémních podmínkách, to jsou hlavní výhody nožů na přežití. Mnohé z nich obsahují i další doplňky, které vám pomohou v přírodě vydržet delší dobu bez úhony. Určitě se vám bude hodit křesadlo na rozdělání ohně.


Victorinox, Mikov, Opinel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky