pondělí 20. února 2017

Orava eg 200

Orava eg 200

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Orava EG-2od 9Kč - Heureka. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Grilovací desky stačí po skončení setřít papírovým ubrouskem nebo hadříkem.


Orava eg 200

Nepriliehavý rebrovaný povrch vám zabezpečí jednoduché čistenie a ľahkú údržbu. Gril je vhodný pre prípravu napríklad rôznych druhov grilovaného mäsa, rýb, zeleniny, sendvičov atď. Je vybavený odkvapkávacou miskou, do ktorej sa odvádza spotrebovaná.


Ak patríte medzi fanúšikov grilovanie a radi by ste si pripravili svoju obľúbenú pochúťku na grile, aj keď vonku prší, tak tento elektrický gril splní presne vaše očakávania. Pokud patřítě mezi fanoušky grilování a rádi byste si připravili svoji oblíbenou pochoutku na grilu, i když venku prší, tak tento elektrický gril splní přesně vaše očekávání. Nemáte dostatok priestoru pre veľký gril? Pripravíte na ňom mäso, zeleninu, sendviče alebo aj zapečené bagety.


Orava eg 200

Veškeré informace o produktu. Rebrované grilovacie dosky sú opatrené nepriľnavou vrstvou, vďaka ktorej sa vám na grile nebude nič pripekať. Grilovacie dosky stačí po skončení zotrieť papierovým obrúskom alebo handričkou.


Chcete vedieť, či je cena 46. ORAVA EG-2stolní grill EG - 200. Pirties krosnys gaminame iš nerūdijančio ir juodojo plieno už labai patrauklią kainą nuo 2Eurų.


Telo je z nehrdzavejúcej ocele, grilovacie plochy sú rebrované a výrobca ich vybavil nepriľnavým povrchom (materiál bližšie nešpecifikuje). Elektrický stolní kontaktní gril s plynulou regulací teploty termostatem. Lze ho využít jako kontaktní gril, nebo ho plně otevřít a vytvořit.


Kas otsite internetist soodsamaid hindu? Võrrelge erinevate e-poodide hindu, leidke soodsaim ja säästke raha! Možno ho využiť ako kontaktný gril alebo ho úplne otvoriť a vytvoriť z neho tak klasický stolný gril.


Kontaktní elektrický gril Pokud patříte mezi fanoušky grilování a rádi byste si připravili svoji oblíbenou pochoutku na grilu, i když venku prší, tak tento elektrický gril splní přesně vaše očekávání. Je vhodný na přípravu různých druhů ryb, masa, sendvičů, zeleniny apod. Kepimo plokštelės padengtos nelipnia ir neprisvylančia danga, todėl kepimas bus lengvas ir teiks vieną malonumą.


Přebytečný tuk zachycují dvě snadno vyjímatelné misky. Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve odpovědět. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Pomocí otočného termostatu si pak jednoduše zvolíte požadovanou teplotu, která nejlépe vyhovuje připravovanému pokrmu.


W, nepriľnavá grilovacia plocha, plynulá regulácia teploty ( EG - 2) Pre nákup v tomto internetovom obchode povoľte vo svojom prehliadači JavaScript. Tačiau siūlome peržiūrėti kitas šios kategorijos prekes – tikime, kad rasite panašią prekę. Description The surface mount socket EG - 2(plastic) is made for surface installation of the control-program combination.


Komfortne na ňom pripravíte dobroty z rôznych druhov mäsa, rýb, zeleniny či napríklad sendviče alebo zapečené bagety.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky