pátek 3. února 2017

Bezpečnostní list fixinela

Na řízení Komise (EU) č. Datum revize: - Revize č. P2Používejte ochranné rukavice a ochranné brýle. Souhlasím se zpracováním osobních údajů. Předložte obal, ozna čení nebo tento bezpe čnostní list. Postiženému nepodávejte nic ústy, pokud je v bezv ědomí nebo má-li k řeče.


FIXINELA WC s bělicím a desinfekčným účinkem. Pokud postižený nedýchá, zahajte dýchání z úst do úst. Při nadýchání: Postiženého p řeneste na čerstvý vzduch, vypláchn ěte ústní dutinu a nos vodou, za-jist ěte teplo a klid. Uvedené údaje odpovídají současnému stavu vědomostí a zkušeností a jsou v souladu s platnými právními předpisy. BEZPEČNOSTNÍ LIST DIAVA vosk na podlahy.


Zobrazit bezpečnostní list. REACH) a nařízení Komise (EU) þ. Nahrazuje verzi: OKENA. Real jemný - zelený čaj. Strana (celkem 11) Zabraňte rozsáhlejšímu úniku koncentrátu do životního prostředí, především do vodních toků.


KB: Air Wick Liquid Electrical - White Flowers. Jar Expert - prostředek na mytí nádobí, l Popis produktu. Tradiční prostředek na mytí nádobí. Koncentrovaný, odstraňuje mastnotu i ve studené vodě. Bezpečnostní list obsahuje údaje potřebné pro zajištění bezpečnosti a ochrany při práci a ochrany ţivotního prostředí.


Mefisto čistič na trouby, grily -gel, 500ml: Mefistocisticgrilu. Rivonit čištění konvektomatů (Ecolab), 5kg: rivonit_grillreiniger. Většina dodavatelů umisťuje BL na své webové stránky.


Ke stažení, Brandproduct. Nařízení evropského parlamentu a rady (ES) č. CLP Glade by Brise gel Citrus. Prostředek na čištění plastového nábytku, rámů plastových oken, plastových van a pod. Návod k použití: Výrobek naneste rozprašovačem na znečištěný povrch, houbou odstraňte nečistoty a opláchněte vodou.


Odborně způsobilá osoba odpovědná za bezpečnostní list Ing. Daniel Drobný e-mail (kompetentní osoba) daniel. Výstražný symbol GHS: GHS07. Signální slovo: Varování. Standardní v ěty o nebezpe čnosti: H3Zp ůsobuje vážné podrážd ění o čí.


EUH2Obsahuje 5-chlor-2-methyl-2H-isothiazol-3-on a 2-methyl-2H-isothiazol-3-on (3:1). M ůže vy-volat alergickou reakci. Fixinela 5ml Tekutý kyselý čistící prostředek na velmi znečistěné plochy. Vhodný na vany, umyvadla, obkladačky, WC mísy. Odstraňuje vodní kámen a jiné usazeniny.


JELEN black, sport gel final. BETTIX 7SC - Arysta LifeScience Slovakia s. Fixinela Čistící prostředek na rez a vodní kámen 5ml  Fixinela Čisticí prostředek odstraňuje špínu a vodní kámen a má velmi účinný antibakteriální účinek Čistič je vhodný na velmi znečištěné plochy - umyvadla, WC, obkládačky, spolehlivě odstraní vodní a močový kámen, ničí choroboplodné zárodky. Fixinela WC arctic - Účinný čistící prostředek na čištění toaletních mís, bidetů, van, umyvadel, sprch, výlevek, kohoutů a baterií. Zanechává příjemnou vůni.


Upozornění: Před použitím výrobku si přečtěte návod k použití. Vážení zákazníci, z důvodu současné krize vás žádáme abyste své případné objednávky na dobírku platili pouze platební nebo kreditní kartou, v jiném případě vám nebude zásilka předána. Identifikátor výrobku 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky