středa 1. února 2017

Vakuová dóza na zrnkovou kávu

Vakuová dóza na zrnkovou kávu. Select your language: International Argentina Australia Bangladesh (English) België (Nederlands) Belgique (Français) Brasil Cambodia (English) Canada (English) Colombia Česká Republika Danmark. Stačí několik dnů, často pouze hodin, a chuť a aroma se změní k nepoznání.


Nicméně velmi doporučujeme nádoby CoffeeVac z USA. Dále u nás v sortimentu najdete i mlýnky na kávu s integrovanou keramickou dózou na kávu , které vám ušetří nejen místo, ale i nepořádek při přesýpání kávy.

DE LONGHI DECC 5VAKUOVÁ DÓZA NA KÁVU DELONGHI. AVX vákuová dóza na kávu 420g. Cez jednocestný ventil je z nádoby vytlačený.


Viete, prečo baristi v kaviarni vždy melú kávu až tesne pred spracovaním? Vákuová dóza na zrnkovú kávu Delonghi. Mletá káva si totiž udrží správnu chuť a arómu nanajvýš pár desiatok minút.


Zrnková je na tom lepšie, ale musíte ju správne skladovať – k tomu slúži špeciálna vákuová dóza Delonghi.

Velká dóza na kávu Vám nabízí objem až litru, a tudíž spoustu úložného místa na Vaši mletou či zrnkovou kávu. S bambusovým víkem a silikonovým těsněním navíc poskytuje Vaší kávě optimální ochranu před vlhkostí, takže si Vaše káva uchová dlouho svou kvalitu a aroma. Dolomitová dóza navíc díky víku ch. Koopman Sada dóz na kávu , čaj a cukr, růžová.


Nádoba na kávu Pride of Place zelená. Dóza na kávu KARLTON BROS. Díky bambusovému víku a silikonovému těsnění poskytuje ochranu před vhkostí, takže káva zůstane pěkně čerstvá a zachová si své aroma.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kapacita dózy je litru.


Technické parametry Hmotnost (kg) 0. Velikost krabičky (cm) 17. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. DeLonghi DECC 5Elektrická vakuová dóza.

Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Nádoby na kávu môžu byť plastové, sklenené i kovové, však veľmi odporúčame nádoby CoffeeVac z USA. Vychutnejte si vždy zrnkovou kávu čerstvou, nová vakuovaná dóza na zrnkovou kávu má jednoduchý bateriový system pro uchování vždy čerstvé zrnkové kávy. Stačí vložit baterie, nastavit vakuum, nasypat kávu a zavřít, s možností nastavení 1 či hodin.


Kupujte tedy kávu zrnkovou a melte ji až doma. Pro mletí kávy můžete využít mechanický nebo elektrický mlýnek. Zamezte přístup vzduchu, světla a vlhkosti. Pokud máte možnost, kupujte kávu v. Nová vakuová nádoba na zrnkovou kávu má jednoduchý bateriový systém pro uchování vždy čerstvé zrnkové kávy – stačí vložit baterie, nastavit vakuum (pouze 1x, každých hodin, každých hodin, či každých hodin), nasypat kávu a uzavřít víko pomocí rukojeti – cca za minutu od uzavření je vakuové. Klasickou dózu se silikonovým víčkem máte doma asi každý, ale tahle dóza má píst s jednocestným ventilem, který dokáže vytlačit vzduch i uvnitř dózy.


Množství balení v sadě. Orion Mlýnek na kávu nerez cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky