úterý 28. února 2017

Diamantový brusný kámen

Díky tomu docílíte na svém ostří zrcadlového efektu. Další předností tohoto kamene je jeho tvrdost, a proto kámen prakticky skoro neubývá. To oceníte především při leštění úzkých ostří, kterými byste do. Prakticky není nutné kámen rovnat. To ho činní nejlepší volbou k úkonům, kde je plochost kamene stěžejní jako například při lapování plazu hoblíků.


Každý diamantový kámen Naniwa je dodáván se speciálním čistícím kamenem. Souvislý diamantový povrch zaručuje perfektní rovinu kamene. Má velmi dlouhou životnost. Součástí kamene jsou gumové nožičky, které pevně drží kámen na pracovní desce.


Diamantový brusný kámen do sady Ganzo Touch Pro se zrnitostí (grid) 400. Je určen na velmi hrubé broušení – je potřeba ho používat opatrně, protože při broušení dochází k velkému úbytku materiálu čepele. Je to však správná volba pro silně tupé nože, nůžky či jiné nástroje. Použití: Beton, železobeton, cihla, přírodní kámen , pískovec a abrasivní materiály.


Diamantový brusný kámen

Brusný kotouč s vysokým výkonem. Zcela revoluční brusná miska se sníženou úrovní. Velmi kvalitní brusný kámen určený k dokonalému ostří Vašich nožů a nástrojů. Kombinovaný kámen o dvou zrnitostech včetně certifikace.


Výrobek populárního výrobce TAIDEA, známý svou kvalitou za dostupné ceny. Určen pro broušení kuchyňských nožů, nůžek, dlát, řezbářských nástrojů, zahradních nářadí apod. Tvrdé brusné kameny např. Základní pravidlo by mohlo znít: čím je ocel tvrdší, tím by měl být brusný kámen měkčí.


Klademe důraz pro správný výběr kuchyňských nožů, stejně tak je důležité vybrat správný způsob. Tento brousek je doplňkem k nožům MIYABI. Tyto kameny jsou upřednostňovány pro nástroje s ostrými hroty, které by se mohly zachytit v prohlubních povrchu nesouvislého brusného diamantového kamene.


Oba typy diamantových kamenů jsou k. Jeho použitím odstraníte nečistoty na zalepené vrchní vrstvě a odhalíte čistý brusný povrch diamantového kamene pro maximální účinnost. Opět by měl být před čistěním diamantový kámen navlhčený a čistící kámen nasáklý vodou. Výborný diamantový nástroj na broušení žuly, vhodný i pro kameníky. Profesionální brusný diamantový kotouč s vysokým výkonem, rychlým odběrem materiálu a dlouhou životností.


Diamantový brusný kámen

Tento diamantový kámen s hrubým zrnem je opravdu silný a zároveň odolný brusný kámen. Zrnitost D1je vhodná pro hrubé ostření, korekci a vyrovnání deformovaných ostří nožů. Může být použit pro obnovu a ostří také silně tupých nožů, nůžek, nástrojů pro zahradu, pro lov, rybaření a turistiku. Vhodný nejen pro broušení dlát a nožů, ale také pro srovnávání (broušení) pražců. Hrubost 15 velikost brousku 205x70mm.


Za přijatelnou cenu získají Vaše kuchyňské, kuchařské a lovecké nože ostrost o které jste vždy jen snili. Vsaďte na vysoký výkon a dlouhou životnost. Cubitron II s přesně tvarovanými brusnými zrny, které jsou určené na všechny druhy oceli, speciální kotouče INOX na nerez nebo kotouče ALU na hliník.


Brusky - kotouče) Hodnocení produktu:.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky