středa 8. února 2017

Plastový regál se šuplíky

Regál se šuplíky 4x11L INFINITY - šedý. Kvalitní značkové zboží na rozumnou cenu. Náš internetový eshop s mnoha tisíci položkami jednoznačně uspokojí vaše potřeby. Váš dům, byt, malý pokojík a nebo zahrádka, to vše můžete vybavit jedním.


Zásuvky mají pohodlné rukojeti pro snadnější otevírání. Vyrobeno z pružného a odolného plastu (polypropylenu) v živých barvách. Snadnou manipulaci zajistí kolečka. Velmi snadno se čistí, čistěte navlhčeným hadříkem. Jsou odolné vůči povětrnostním vlivům, zejména však proti vodě a vlhkosti, proto jsou vhodné do vnějšího prostředí i do koupelny.


Nabízíme různé barvy a modely jako policový regál nebo plastový regál se šuplíky , které jsou velmi oblíbený doplněk do bytu hlavně kvůli svému využití. Zásuvky jsou vybaveny pohodlnými držadly pro snadnější otevírání. Zezdola má kola, která usnadňují přemísťování stojanu.


Potravinářské plastové regály se čtyřmi policemi vhodné pro ukládání potravin a jiného zboží. Všechny ty malé lahvičky, krémy, mýdla… Je jich tolik! Zkroťte je a dejte své koupelně řád díky regálům a poličkám. Plastový regál se třemi patry je vybaven úložnými boxy s imitací ratanu.


Boxy o objemu l lze vyjmout z obou stran a pohodlně se do nich vleze formát A4. Díky možnosti mytí v myčce se snadno udržují, přidaná kolečka zajišťují snadnou manipulaci. Konečně můžete odepsat další položku ze seznamu přání.


Náš e-shop s více jak pěti tisíci produkty vám s výběrem pomůže. Detail produktu Do obchodu. Kč Bílý pětipatrový regál s bambusovo. Regály se vyznačují velmi praktickým tvarem polic a lehkostí konstrukce, která je dostatečně pevná na to, aby bylo možné uložit na jednu polici až 1kg zátěže.


Jedná se o členění na patra, klasický regál obsluhovaný regálovým zakladačem nebo paletovým vozíkem. Každé paletomísto je jedna skladová lokace. Manipulace se zbožím není složitá, čtečka pracovníka sama navádí skladem, nemusí se tedy ve skladu orientovat a nepotřebujete tak zvlášť kvalifikovaného člověka, který by se potřeboval dlouho zaučovat. Výběr velikosti a designu je pak jen čistě na vašem vkusu.


Skříně a komody můžete umístit opravdu kamkoliv, v žádné místnosti se neztratí. Praktický plastový úložný systém - regál se zásuvkami vhodný jak do domácnosti, tak i do různých komerčních prostor, kanceláří apod. Je umístěný na otočných kolečkách (podobné jako u otočných kancelářských židlí), takže se s regálem lehce manipuluje.


Na zahradě všichni rádi pěstujeme nejen okrasné květiny, ale především zdravou zeleninu a ovoce. Abychom se naší úrodou mohli patřičně chlubit, potřebujeme k pěstování vhodné pomocníky, kterými jsou tradiční skleníky a pařeniště, fóliovníky a rozhodně také odpuzovače krtků či lapače obtížného hmyzu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vyberte si nový regál do garáže, do skladu, do kanceláře nebo třeba kvalitní regál do obchodu s doručením do hodin. Na všechny regály je prodloužená záruka let.


SNADNÉ SMONTOVÁNÍ A PŘESTAVBA. Všechny regály jsou bezšroubé, jednoduše se montují a mohou se chlubit prémiovým lakováním za cenu běžného.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky