čtvrtek 2. února 2017

Kráječ brambor na bramborové spirály

Spirálový kráječ brambor. Také milujete vy nebo vaše děti bramborové spirály ze stánku? Připravte si tuto dobrotu i přímo u vás doma.


Balení obsahuje vše pro přípravu originálních bramborových spirál - jehlice z oceli pro sm. Souprava obsahuje jehlice z nerezavějící oceli pro smažení i pečení bramborových spirál, spirálový kráječ a masivní rukojeť jsou vyrobeny z odolného plastu.

Díky tohoto vychytaného kráječe si budete moct připravit smažené bramborové spirály nebo lahodné plněné brambory. A jak si takovou spirálu doma udělat, vám hned řekneme. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Firma Cornico Popcorn Company s. Vynikající pro přípravu originálních bramborových spirál.

S jeho pomocí můžete vytvořit například dlouhou spirálu z jedné brambory,jak je znáte z festivalů nebo farmářských trhů. Charakteristika produktu:- Manuálne zařízení pro krájení. Kráječ na bramborové spirály elektrický fritézy za 00Kč. Tato nabídka od prodejce alerko byla archivována dne 1. S našimi přístroji vyrobíte druhy spirálových hranolků z čerstvých brambor , které mají.


Dodáváme ruční nebo elektrické kráječe, špejle, papírové kornouty a. Bramborové spirálky s křupavou sýrovou krustičkou se stanou hitem každé party! Podívejte se na video návo jak tuhle vtipnou přílohu vykouzlit jen s pomocí náčiní, které máte určitě doma. Lze také využít na smažené spirály z brambor. Do středu brambory vtlačte vodící jehlu (k dispozici v naší nabídce zboží), nasaďte spirálový kráječ na vodící jehlu a zašroubujte pár závitů do brambory až k plastovému noži. Vložte prst do očka kráječe a otáčejte kolem osy.


Do hotové spirály nasaďte špejli a. Na mnoha stáncích na různých trzích se objevují bramborové spirály. Obchodníci na této jednoduché pochoutce samozřejmě chtějí vydělat, takže nasazují ceny. Doma si je však můžete udělat levně a chutně.


Viděla jsem někde na netu, zde jsem zatím nenašla, i když různých hezkých úprav brambor je tu mnoho.

Snadné ovládání, pevně. Stroj je vyroben z nerezové oceli. Kráječ brambor na dlouhé spirály Momentálně nedostupné Nabízíme Vám kráječ brambor na dlouhé spirály , vyzkoušejte a uvidíte jaké to je jednoduché.


Výrobce: Reproplast: Líbí se (8) Kráječe Levné kráječe Kráječe z Vše na va. Můžete na něm krájet také některé ovoce a zeleninu. Zařízení je určeno pro velké a malé gastro provozy a cateringové firmy. Elektrický kráječ na bramborové spirály nařeže syrový brambor ve spirálovém řezu. Je možné stroj využít na krouhání brambor jak na bramborové spirálky (plátky), nebo bramborové spirálky na špejli.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky