úterý 7. února 2017

Zavařovací sklenice 55ml

Vyberte si zavařovací sklenice Twist (šroubovací uzávěr - hrdlo) v různých atypických provedeních - vhodné na zavařování masa, ovoce, zeleniny či jiných potravin. Kdo vymyslel sklenice na zavařování? A tak se jméno Kilner stalo synonynem pro zavařování, za což vděčí nejen svému prvenství, ale i hromadě zkušeností, díky kterým jsou sklenice a lahve Kilner naprosto precizní.


Použité sklo nemá žádné vzduchové bubliny, je technicky vysoce odolné a. Pokročilá technologie zaručuje stejnou sílu materiálu po celém povrchu sklenice bez nežádoucích vzduchových bublin. Zavařovací skleničky Kilner jsou vyráběny na přesných plně automatických linkách. Uzavírací spony a víčka jsou z pevné nerezavějící oceli. Nedeformují se ani nevytahují a tak zaručují dokonalou.


Pak jistě oceníte sadu skleniček Vetro Plus Twist, které jsou díky své velikosti ideální na likér. Sada obsahuje ks skleniček z vysoce kvalitního čirého skla. Velmi kvalitní patentní sklenice vyrobená ze silného tvrzeného skla. Uzávěr je vyroben z pevného drátu.


Vhodná na kvašení zelí, nakládání okurek, skladování sušených bylin, hub a ořechů, skladování mouky, cukru, těstovin atd. Bodum Assam je nejprodávanější model čajové konvice, který vás zaujme nejen příjemným designem, ale také svojí jednoduch. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Konzervováním potravin se tato rodina zabývá několik generací. Sortiment tedy tvoří tradiční zavařovací sklenice , soudky, láhve na domácí šťávu, likér, sirup či víno, ale i celou řadu doplňků a náhradních dílů.


Kilner kulatá zavařovací sklenice s klipem, l. Víčko pro sklenice průměr mm, sada ks. Sklenice se šroubováním, ml Kilner (Barva - sklo). Vyberte si u nás vaše nové zavařovací sklenice WECK z několika krásných a povedených modelů. To znamená, že je nemusíte používat jen k zavařování různých dobrot, ale také ke skladování různých potravin v ledničce - pudinky, semínkové kaše, vydatné svačinky nebo suchých plodin jako jsou ořechy, mandle. Víno Destiláty a Nápoje.


Máte v horkém letním dnu rádi ledové frapuccino, nebo jen trochu džusu po ránu? Prohlédněte si náš sortiment sklenic z IKEA. Máme opravdu široký výběr v různých tvarech, barvách a stylech – zvolte tak, aby se vám sklenice hodily ke stolnímu nádobí.


Nakupovat můžete online nebo v obchodním domě. Najdete zde i náhradní gumové těsnění, spony a další příslušenství, a tak sklenice můžete používat opakovaně velmi dlouhou dobu. Vybírejte z 2produktů v kategorii zavařovací sklenice. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě.


I BIANO pro vás monitoruje aktuální situaci. Zavařování je skvělý způsob uchovávání potravin. Naplňte si spíž až po okraj stylovými sklenicemi. Tato krásná Mason Jar má objem 9l. Sklenici lze použít pro uložení potravin nebo zavařování.


Litujeme ale toto zboží je dočasně nedostupné. Prodám čistě umyté jedenkrát použité zavařovací sklenice se šroubovacími víčky: sklenic o objemu 7ml - cena i se šroubovacím víčkem Kč, dále sklenic o objemu 3ml - cena i se šroubovacím víčkem Kč. V případě zájmu o sklenice zcela zdarma věnuji dalších sklenic rovněž se šroubovací. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Hrdlo na víčka se závitem TWIST o pr.


Rozměry: objem 7l, pr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky