čtvrtek 16. února 2017

Drtič ovoce na vrtačku

Nadrcené ovoce můžete dále zpracovat, nejčastěji se z něj dělá mošt. Při výběru drtiče máte na výběr tři možnosti – ruční, elektrický nebo drtič pro vrtačku. K tomu můžete použít lis na ovoce. Teno drtič na ovoce je určen k drcení ovoce pomocí běžné elektrické vrtačky.


Nádoba drtiče je vyrobena z nerezového plechu o objemu 20L, víko s bajonetovým uzávěrem z potravinářského polyethylenu.

Na jeden pracovní cyklus rozdrtíte minimálně kg jablek. Vrtackovy drvic na ovocie, Strúhalo na jablka, Šrotovík na jablká. Ovoce není potřeba krájet na menší kusy. Pro pohon stroje stačí el.


Porovnání cen drtic ovoce na vrtacku , srovnání cen drtic ovoce na vrtacku na portálu HLEDEJCENY. W (u vrtačky raději 350W), což splňuje téměř každá el. Určeno pro drcení ovoce při přípravě kvasu k pálení.

Klasický dvouválcový drtič poháněný běžnou el. Drtič ovo ce na vrtačku. Dále je s tímto připravkem možno. Vhodné zejména na třešně, mirabelky, špendlíky, švestky. Garantujeme předání zásilky přepravci do hod od objednání.


Extreme Fastest Big Tree Stump Shredder Modern Technology. Rychlé a snadné zpracování úrody – to je důvo proč si pořídit drtič ovoce. Popis produktu TIP drtič ovoce pro vrtačku DE VL.


Slouží k drcení tvrdého ovoce (jablka a hrušky) před lisováním, případně syrových brambor. Různá provedení: ruční, na elektrickou vrtačku a. Kvalitní drtiče na ovoce od českého výrobce za super ceny! Vrtačkový drtič ovoce je přípravek pro klasickou vrtačku , se kterým si také umelete ovoce. Takový drtič na ovoce vám v případě větší úrody velice usnadní práci se zpracováním jablek, hrušek, švestek i hroznů vína. Prodám velký (průmyslový) nerezový drtič na ovoce , kvalitní dílenské zpracování z potravinářské nerezy.


Nože stroje jsou společně s motorem uzpůsobeny pro kvalitní rozmělnění jablek, jak na kvas, tak i na moštování. Nejenže vám šrotovník ovoce ušetří práci, ale také vám podstatně zvýší výtěžnost ovocné šťávy, jelikož šrotováním ovoce získáte jemnější strukturu hmoty a následné lisování je snadnější.

Má řemenový převod pro pohon běžnou ruční vrtačkou. Tato drtička na jablka je určena k drcení ovoce k moštování pomocí běžné elektrické vrtačky. Bez drtiče je nutné jablka rozčtvrtit popřípadě jiným způsobem rozdrtit. Z takto připraveného ovoce se snáze získává šťáva, lisování je rychlejší a účinnější. Rozdíl nejvíce pocítíte při lisování pomocí ručního moštovače, kdy tlak.


Tento drtič je určen k drcení ovoce pomocí běžné elektrické vrtačky. Ruční drtiče – slouží pro zpracování menšího množství jablek a ovoce. Elektrické drtiče na vrtačku – drcení ovoce probíhá za pomoci standardní vrtačky. Podrcení celé přepravní.


Elektrický šroťák ovoce na 220V, který slouží ke zpracování ovoce. Tenhle skvělý materiál je na omak jako skutečný písek, přitom tvárný jako těsto. Může mít krásné barvičky a navíc se nelepí na ruce jako obyčejná modelína. Zamilují si ho i dospělí – působí terapeuticky a zbavuje stresu.


Na světě asi není mnoho dětí, které by si neoblíbily kinetický písek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky