pondělí 27. února 2017

Olejové radiátory na stěnu

Radiátory jsou tiché a bez zápachu, vytváří příjemné mikroklima. Ideální v prostorech, kde se pohybují osoby trpící alergiemi. Díky elektronicky řízené kontrole povrchové teploty, dokáže minimalizovat víření prachu a jeho spalování na povrchu radiátoru. Na prevádzkovú teplotu sa pritom vyhrejú cca do - minút. Oproti obyčajným teplovzdušným ventilátorom alebo konvektorom teda elektické olejové radiátory dokážu využiť spotrebovanú elektrickú energiu efektívnejšie.


A jaké jsou vůbec jejich výhody?

Olejové radiátory jsou vyrobeny z oceli. Jsou tiché a vysoce efektivní. Moderní radiátory jsou také lehké. Dokonce je můžeme přidělat i na zeď (k tomu slouží konzoly k upevnění na stěnu ) nebo umístit do stojanu.


Pokud si nebudete vědět s výběrem rady, neváhejte se na nás obrátit. Velmi rádi Vám pomůžeme vybrat ten pravý radiátor pro Vaše potřeby. ISAN Spiral RAO2-W retro radiátory jsou určeny k uchycení na stěnu. Designové radiátory Spiral jsou inovací původního industriálního stylu.


Kdysi vyhřívaly velké průmyslové haly, dnes si najdou uplatnění v bytech, administrativních budovách, zasedačkách, restauracích či hotelích.

Tyto výkonné modely mají. Dražší olejové radiátory též bývají vybaveny termostatem, který umožňuje navolit si požadovanou teplotu. Zařízení potom samo dávkuje potřebné teplo tak, aby se teplota v místnosti držela okolo této hranice.


Délka přívodního kabelu. Ač se na první pohled může jednat o nepodstatnou záležitost, opak je pravdou. Na provozní teplotu se přitom vyhřejí cca do 10–minut. Takže vychladnutí jim trvá déle než vyhřátí. Oproti obyčejným teplovzdušným ventilátorům nebo konvektorům tedy elektrické olejové radiátory dokážou využít spotřebovanou elektrickou energii účinnějí.


Sú efektívne pre dlhodobé, rovnomerné a. Další možností jsou olejové radiátory , v nichž elektrický proud ohřívá. Díky širokému výběru příslušenství lze upevnit na stěnu nebo jen tak do prostoru. Konvektor na nožičkách alebo montáž na stenu, termostat, kontrolka, ventilátor.


Princip, na kterém olejový radiátor funguje, je jasně znatelný už z jeho. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Elektrické radiátory Závesné elektrické radiátory.


Na stránke sa môžu nachádzať reklamné odkazy. Informácie obsiahnuté na webe vychádzajú zo spotrebiteľských testov renomovaných organizácií, voľne dostupných zdrojov a vlastnej skúsenosti autora. Veľmi často ich dopytujú zákaznici, ktorí hľadajú vhodné riešenie napr.


Pravdou je, že nie každý má rád podlahové kúrenie a nie každý vyhľadáva ultra moderné spôsoby kúrenia.

Tieto zariadenia pracujú na princípe ohrevu olejovej kvapaliny vo vnútri radiátora elektrickou energiou. Tento typ radiátoru pracuje na principu ohřevu olejové kapaliny uvnitř radiátoru elektrickou energií. Olej uvnitř radiátoru akumuluje teplo, a. Oceľové olejové radiátory ORS sú moderné, tiché, vysoko efektívne spotrebiče určené na vykurovanie všetkých typov interiérov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky