pátek 24. února 2017

Varne desky

Věnujte méně času ovládání varné desky a více vaření. Funkce flexMotion si pamatuje stupeň ohřevu pro jednotlivé kusy nádobí, takže s nimi můžete po varné desce volně pohybovat a teplota na nové varné zóně se automaticky přizpůsobí. Moderní varné desky vás oslní přemírou funkcí, doplňků a jednoduchým ovládáním.


Vybrat si můžete z plynových nebo elektrických indukčních a sklokeramických varných desek. V domácnostech jsou v současnosti díky bezpečnosti a energetické úspornosti oblíbené indukční varné desky. Správný výběr varné desky do značné míry ovlivňuje kvalitu a rychlost i energetickou náročnost vaření.

Nová generace varných desek MORA vám nabízí velké množství typů a designů samostatných či vestavných varných desek od plynových, indukčních či sklokeramických. Desky jsou velmi výkonné, například vaření vody v hrnci se rychlostí často vyrovná nebo i předčí vaření vody v rychlovarné konvici. Nesmíte zapomenout ani na výkon. O výběru vhodné desky rozhodují také rozměry a počet ploten. Standardní šířka desky se pohybuje okolo cm.


Do menších bytů, na chalupy, či pro příležitostné vaření dostačuje menší varná deska vybavená například pouze plotnami či varnými zónami. Základem každé kuchyně je kvalitní varná deska, která výrazně přispěje k rychlému a snadnému vaření. Navíc s co nejmenší spotřebou energie.


Sklokeramické varné desky využívají topnou spirálu, která nahřeje varnou zónu a teplo se pak dotykem přenáší na dno nádoby.

Kromě snadné údržby a senzorového ovládání nabízejí tyto vestavné varné desky spoustu užitečných funkcí, například ukazatel zbytkového tepla, časovač, minutku, automatické vypnutí a. Whether it be retail, corporate, private banking or technology, we have a long history in. Plynové desky bývají osazeny tepelnou pojistkou, jež okamžitě zastaví přívod plynu v případě, kdy se deska začne přehřívat. Tím ji ochrání proti výbuchu.


Elektrické desky mívají čidla proti přetečení nebo vznícení oleje. Jednotlivé modely varných desek se liší svou velikostí, materiálem, z nějž jsou vyrobeny, způsobem ohřevu či dostupnými funkcemi. Vybírat můžete z široké nabídky elektrických, plynových či sklokeramických varných desek, velmi oblíbeným typem jsou pak v současnosti i varné desky indukční.


Temperature manager, aby se zajistilo vždy dokonalé vaření jsou varné desky vybaveny třemi programy (, nebo stupňů). Všechny teploty jsou optimalizovány jak pro velmi jemné typy vaření (pěna , omáčky , udržování jídla v teple), nebo pro vaření, které vyžaduje vysokou energii (vaření). Nabízíme řešení pro každého - preferujete vaření na plynu nebo nedáte dopustit na sklokeramický varný panel? Vyberte si varnou desku, která bude nejlépe vyhovovat vašim požadavkům.


Nebo si vás podmanilo kouzlo indukce, která je pohotová, bezpečná a snadno se čistí? Seznamte se s našimi varnými panely. Naše spotřebiče šetří životní prostředí i váš rodinný rozpočet! Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru. Varné desky od Whirlpool jsou ideální pomocník do kuchyně.


Výhodou vestavné varné desky je možnost umístit ji na kuchyňské lince přesně tam, kde vám bude nejvíce vyhovovat. Oproti volně stojícímu sporáku má varná deska malé rozměry a nijak vás neomezuje v dispozičním řešením kuchyně. Naše varné desky poskytují širokou řadu funkcí, které vám pomohou připravit jídlo přesně tak, jak je máte radi.

Například funkce FryingSensor Plus dohlíží na váš steak, zatímco vy vybíráte to správné víno. HighSpeed zóna vaší varné desky nejenže dokáže přivést váš pokrm k varu o rychleji, ale také si. Vyberajte si Varné dosky podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky