úterý 28. února 2017

Zahradní úložný box na polstry rattan antracit

Detail produktu Do obchodu. Kč Úložný box na polstry Woody antracit , l 2. Vhodný na nářadí, polstry atd. Hodnocení produktu: 1 (). Objemný zahradní box je dokonalým venkovním doplňkem zahrad nebo teras, který Vám pomůže ovládnout.


K jeho sestavení není potřeba žádné nářadí. Odhadovaný čas sestavení je minut. Na boxu se nesmí sedět ani stát. Lze na něj umístit zámek, který není součástí balení.


Box je určen pouze do vnitřních prostor. Výhodou tohoto boxu je jednoduchá montáž (bez využití nářadí - vše složíte jako stavebnici), vysoká kvalita boxu a moderní design. Materiál má UV ochranu a je odolný nepřízni počasí. I na zahradě chcete mít pořádek. Uzamykatelný zahradní úložný box z polypropylenu o rozměrech 120x57xcm.


Vyberte si úložné boxy na polstry i na zahradní nářadí za skvělou cenu na FAVI. Box úložný Cube rattan 2l antracit. Boxy na polstry by měly stát v blízkosti židlí, křesel a dalších míst, kde se polstry a polštáře využívají.


Do boxu na polstry můžete schovat deky, ochrann. ALDO zahradní úložný box na nářadí a polstry Santorini Plus MALÝ - hnědá. Doprava ZDARMA Designová zahradní bedna na ukládání nejrůznějších kousků na zahradě.


Pro mnoho majitelů domů je relevantní otázka, jak a kam uložit zahradní nářadí a jiné věci potřebné k péči o květinové záhony, trávníky atd. Zahradní úložný box , bedna na nářadí a polstry RATTAN 4L - barva antracitová kat. Máte možnost vybrati si z různých materiálů. Aldo Santorini Plus multifunkční úložný box , hnědý.


Tento web používá soubory cookie. Odkládací box umožňuje pohodlně uložit vše, co chcete mít po ruce na Vaší zahradě. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Vyznačuje se velkou kapacitou, díky tomu se do něj vejde například - zahradní nářadí, polštáře nebo přikrývky.


Plastový box pro uložení nejrůznějších předmětů jako jsou podušky, nebo zahradní náčiní. KETER MARVEL úložný box 2L antracit. Zahradní boxy Pro Vaše snazší nakupování bude při návštěvě těchto stránek docházet k profilování, což je forma použití souborů cookies za účelem vyhodnocování osobních preferencí a zájmů zákazníků a následná tvorba uživatelských profilů.


ALDOS zahradní box RATTAN 420l tmavě šedý Doprava zdarma. Plastová truhla Terry Prince poskytuje úložný prostor na zahradní potřeby, jako jsou polstry a podsedáky, nářadí, ale i hračky a mnoho jiných věcí. Provedení je pevné a opravdu bytelné. Díky tomu, že je vyroben z vysoce kvalitního dřeva, ošetřeného naolejováním, se tento box na polstry snadno čistí, je rezistentní a vh.


Zahradní úložný box na polstry rattan antracit

Je vhodný na nářadí, polstry a prostě vše co budete chtít uschovat. Je prakticky bezúdržbový od jara až do podzimu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky