pondělí 13. února 2017

Povlečení z kanafasu

Kromě metrového textilu ve vazbách plátnových, keprových, atlasových a jejich odvozenin vyrábíme také hotové výrobky ve svém stolním a ložním programu a další bytové doplňky. Tkaniny byly úspěšně podrobeny zkouškám na pevnost a tažnost, odolnost v oděru, změně rozměrů po mech. Povlečení , Český kanafas.


Kanafasové povlečení ze 1 bavlny. Různé druhy v kostičkatém či proužkatém provedení.

Velmi pevný materiál, vhodný pro stylové interiéry - chaty, chalupy, ale i pro běžnou domácnost. Výjimečné vzory a barvy kanafasových lůžkovin Kvalita pod názvem Piko a Pruh představuje tradiční, české kanafasy, Sára a Fabio zase žakárové tkaniny se vzorem v různých vazbách. V kanafasu se to spí, hlavně na chalupě to je prostě nejlepší. Ložní povlečení z poctivých hustě tkaných bavlněných látek vydrží dlouho a vypadá opravdu stylově.


Nemáte-li čas a chuť si něco ušít sami, tak si můžete vybrat z našich hotových výrobků. Nabízíme i závěsy z kanafasu a paličkované záclony na míru. Zaměřili jsme se na červenou, modrou a něžnou starozelenou kolekci z kanafasu.

Mimo standardních výrobků v e-shopu nabízíme i ušití závěsů z kanafasu a paličkované záclony na míru. V nabídce máme i ložní povlečení z našich látek jak ve standardních rozměrech, tak i na míru. Kromě metráže u nás koupíte kanafasové povlečení , závěsy, polštářky, ubrusy a prostírání, zástěry, chňapky, kanafasové a žakárové dekorace a galanterii. Naše firma Textil Zítka byla založena před téměř třiceti lety.


Od počátku se zabýváme výrobou a prodejem kanafasu , žakárových látek a bytového textilu. Kvalita Piko a Pruh představuje tradiční, české kanafasy, Sára a Fabio jsou žakárové tkaniny se vzorem v různých vazbách. Tradiční kanafas sluší každé chalupě i chatě. Udělejte si radost českými výrobky z kanafasu.


Můžete si pořídit závěsy, ubrusy i povlečení z kanafasu , a to nejen na chalupu. Chalupaření je česká tradice a vždy je potřeba ji něčím zútulnit a zařídit. Pokud jste si pořídili dobovou postel, doplňte ji povlečením z kanafasu. Navrhněte si vlastní originální povlečení. Zapojte svoji fantazii a nápady.


Máme pro Vás ve vzorníku velký výběr látek. Látky jsou jednobarevné, kostkované, pruhované. Desény a barvy můžete kombinovat.

Nejoblíbenější je vzor kostek v kombinaci bílé barvy. Ke tkaní se používá 1 bavlněná příze, proto lze využít kanafas na výrobu do interiéru i na oděvy. K našemu povlečení z kanafasu si tak můžete vyrobit závěs, povlaky různých rozměrů, nebo kuchyňské utěrky k ubrusům.


Skvěle se hodí do moderního bytu, na chalupu i chatu. Lůžkoviny, ložní soupravy a kvalitní povlečení z kanafasu nabízí česká společnost s názvem Textil Zítka. K dispozici je v různých barevnostech a dezénech.


Podívejme se, proč vsadit právě na kanafasové povlečení. Tři základní věci, které u povlečení na lůžkoviny nejvíce vnímáme, jsou. Látky nakupujeme u předních českých výrobců s dlouholetou tradicí a bohatými zkušenostmi.


Všechny látky máme osobně vyzkoušené a víme, že jsou kvalitní. Kromě svátečních designů nabízíme také luxusní teflonové ubrusy s vodoodpudivou úpravou v pestré škále barev, které se hodí nejen do domácností, ale i restaurací a hotelů. Kromě výše zmíněných u nás naleznete také ubrusy s prostíráním z tkaného kanafasu , ubrusové šály nebo žakárový teflonový ubrus.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky