pátek 17. února 2017

Konferenční desky a4 na zip

Portfolio se zavíráním na zip , s poutkem na pero, kapsou na zip , přihrádkami na. Očko na pero, 4kroužkový držák na podklady, kapsy na dokumenty. Konferenční desky A, černé.


Desky jsou uzavíratelné na zip. Kancelářské potřeby - internetový velkoobchod s garancí dodat kancelářské potřeby zítra nebo zdarma po celé ČR. Kancelářský nábytek, kancelářský papír, kancelářská technika, občerstvení a drogerie až do vaší kanceláře!

Praktická konferenční složka formátu As poznámkovým blokem, kapsami na kreditní karty a doklady, záložkami na psací potřeby a zavíráním na zip. Provedení imitace černé kůže. Vhodné na přenášení dokumentů a drobných doplňků, např. Jsou vyrobeny z různých materiálů, formáty A, A5.


Kapsy na dokumenty, prihrádky pro vizitkyMateriál: Imitace kůže. Barva: černá Materiál: polyester Rozměry: 25x34x3. Az měkkého PU s uzavíráním na zip , šesti kapsami na dokumenty a karty, linkovaným blokem, integrovanou kalkukačkou a polstrovanou přihrádkou.


Reklamní agentura - DELA Company s. Avyrobené z měkkého materiálu koženého vzhledu uzavíratelné na zip ze tří stran vyjímatelný čtyřkroužkový mechanismus o průměru mm, úroveň plnění je.

Portfolio AREZZO A, kroužky, zip , s uchem cerné Portfolio As uchem, materál imitace kůže, zavírání na zip , uvnitř kroužková mechanika, pouzdro na doklady, poutka na psací potřeby, kapsička na zip , kapsa na papíry nebo blok a dvě kapsičky na vizitky. Kožené konferenční desky A4. Přihrádky na dokumenty, vizitky, poutko na pero, součástí desek je linkovaný blok. Kontakty Doprava a platba FAQ.


Portfolio na zip , s poutkem na pero, kapsami na doklady a poznámkovým blokem s stránkami linkovaného papíru. Pero a příslušenství není součástí produktu. Baleno v dárkové kazetě. Minimální odběr: ks.


Stylová spisovka imitace kůže černé barvy na dokumenty formátu A4. Sleva Taška Wedo GoFashi. Vše pro přehledné uložení. Diplomatka je uzavíratelná na zip.


Povrch z materiálu černá imitace kůže. Parametry: velikost- A, barva-černá, rozměr-2x 3x mm, Najdete v katalogu na str. Plastové spisové desky na zip , ks, A. Součástí je 20ti listý poznámkový blok, uchycení propisky a přihrádka pro vizitky. Velmi elegantní a jedinečný doplněk na různá jednání. Vygravírujeme vám takřka cokoliv a kamkoliv.


Nabízíme vše pro vaši kancelář.

Zboží vám doručíme po celé ČR zdarma. Spisovky, konferenční desky bez ucha. Kabelky Chladící tašky a boxy, termotašky Plážové tašky.


Kosmetické taštičky - Toaletní tašky Tašky na obleky Ku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky