úterý 28. února 2017

Dýhovaná dřevotříska cena

Prodáváme velkoplošných materiálů a potřeb pro stolaře, truhláře, vše pro výrobu nábytku, dřevěné podlahy, speciální dřevěné stavební materiály. Laminované dřevotřískové desky jsou velkoformátové desky s nalisovaným dekorativním papírem. Nabízíme širokou paletu dekorů a výběr z mnoha struktur povrchu. Dostupnost: Na objednávku.


Dýhovaná dřevotříska je nejčastěji používán dýhovaný materiál v interiéru. Materiál dodáváme v různých formátech a tloušťkách (viz skladový program ze kterého si budete moci přesně vybrat dle Vašich představ). DT dřevotřísko deska určená pro výrobu nábytku, další zpracování laminováním LT dále jako nosič HPL, nebo ji lze dýhovat. Přidáním dalších chemických složek e zvišuje její odolnost hoření B nebo vlhkost P3. Vážení zákazníci, na základě nařízení vlády České republiky jsme kompletně zastavili maloobchodní prodej zboží a služeb na všech pobočkách JAF HOLZ.


DTD – dýhovaná dřevotříska. DTD je dřevotříska polepená dýhou a vytvářející dojem skutečného masivu. LTD – laminovaná dřevotříska.


Je nejvhodnějším materiálem na korpusy kuchyňského nábytku. Všechny plochy a hrany výrobci laminují vrstvou melaminové pryskyřice a dekoračního papíru a pak je zalisují. Velkoobchod s dřevařskými materiály. Výhradní zastoupení německé firmy GEBHARDT HOLZ-ZENTRUM pro ČR a SK. Tloušťka dýhy bývá různá od mm - mm.


Na rozdíl od masivního dřeva má dýha pravidelnější tvar. Výhodou dýhované desky oproti desce z masivního dřeva je tvarová stálost (nekroutí se) a cena. Další výhodou je pravidelnější struktura a dýhované desky lze dále povrchově upravovat, lakovat či mořit. Dřevotřískové desky jsou tradiční velkoplošné desky vyráběné slisováním třísek z jehličnatých a listnatých dřevin, které jsou spojeny nezávadnou formaldehydovou pryskyřicí.


Dýhovaná dřevotříska cena

CO JE TO DÝHOVANÁ DŘEVOTŘÍSKA VARIOSPAN –. Dřevotříska VARIOSPAN je kompozitní plošně lisovaný deskový materiál, který se vyrábí z dřevěných částic jako je dřevěná štěpka, hobliny nebo piliny z listnatých a jehličnatých dřevin, které jsou standardně spojovány syntetickou pryskyřicí. Prodám palivové dříví - zbytky z truhlářské výroby - masiv dřevotříska , lamino, mdf, dyhy. Cena 200kč za prostorový metr sypaný, při větším nebo pravidelném odběru sleva!


Mohu zajistit kontejnerovou dopravu max. V nabídce jsou jak krájené dýhy běžných dřevin, tak velmi módní exotické dýhy až po tzv. Nosným materiálem je surová dřevotříska (DTD) nebo MDF. Dveře z masivu do starého železa rozhodně nepatří. Dřevěné dveře, stejně jako dřevěné zárubně, dřevěný nábytek a další přírodní materiály přinášejí do vašeho domova teplo, pohodlí a celkově zdravé a příjemné klima.


Dřevotříska dýhovaná – Borovice, Dub, Buk, Wenge Dřevotříska surová – tloušťka 8mm až 38mm Foliované překližky hladké Bříza Foliované překližky protiskluzové Bříza Hobra HDF lakovaná HDF surová MDF desky – tl. Z důvodu příprav na otevření prodejen nebude dočasně možné rezervovat si zboží na prodejně. Zákazníky, kteří už zboží mají rezervované na prodejně, kontaktujeme a domluvíme s nimi termín vyzvednutí.


Konvenční dřevotříska , pokrytá řezem stromu, nevypadá jinak než obvyklá pevná masa. Tyto dveře se neliší od vzhledu dřevěných, jsou odolné proti nárazu páry a teplotnímu rozdílu. Ale nedoporučuje se umyt dýhované dveře - nebudou odolávat vlhkému čištění. DTD - dýhovaná dřevotříska. Prvním z materiálů je DTD neboli dýhovaná dřevotříska.


V tomto případě se daná dřevotříska polepí dýhou, což na pohled připomíná opravdové masivní dřevo. Designově se jedná o moc pěkné kuchyňské sestavy, které dokážou zaujmout na pohled. Vybírejte si TV stolky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Standardně jsou všechny hrany olepeny shodnou dýhou tloušťky mm. Voděodolná překližka je lepená ze tří a více vrstev křížovitě slepených loupaných dýh. Dodáváme ji s folií nebo s protiskluzovou úpravou. Foliovaná překližka se používá v exteriéru, na povrchu má fenolickou fólii a na bočních hranách je vodovzdorný nátěr. Nákup stavebního dřeva bez rizika - dní na vrácení.


Stavební dřevo za trvale nejnižší ceny v e-shopu HORNBACH.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky