úterý 14. února 2017

Poklice na pánev tefal

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Poklice na pánev tefal

Pánev můžete bez obav vložit do myčky nebo jednoduše omýt v rukou. Výrobci sice proklamuje, že je náčiní určeno i pro indukci, v tomto případě je ovšem nutné zpozornět. Sice na plotýnky a reaguje a samotné vaření je tedy možné, avšak rychle dochází k oslabení kontaktu s indukcí.


Proto se vyplatí výrobek. Dobrá pánev je zákla a proto věnujeme vývoji pánví mimořádnou pozornost. Nabízíme tak v tomto odvětví vše, co si jen dokážete představit – pánvičky menších i velkých průměrů, wok pánve, grilovací pánve na steaky i speciální palačinkové pánve.


Poklice na pánev tefal

Termo-Spot u pánví na smažení funguje jako indikátor teploty, který vám oznámí když pánev dosáhne ideální teploty na vaření. Jakmile bod celý zčervená, ztlumte plamen a udržujte teplotu. Nezahřívejte dále pánev na vysokém plameni, pánev a nepřilnavá vrstva se tak mohou začít přehřívat. Vybírejte si Poklice podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Zároveň zde najdete i univerzální skleněné poklice Unicover od firmy Tescoma, které padnou na většinu hrnců, pánví a rendlíků o stejném průměru. Pánev Hluboká pánev , průměr 24cm, vnitřní nepřilnavý vrstvý povrch Titanium Pro s příměsí titanu, vnější tmavě hnědý nepřilnavý povrch, tělo pánve z nerezu, skleněná poklice s parním otvorem součástí balení, vhodná pro všechny zdroje ohřevu včetně indukce, indikátor teploty Thermo. Jakmile se z pánve začne kouřit, osušte kousky kuřete (marinádu nechte stranou) a rychle opékejte na části, každou zhruba – minuty do zlatova. Opatrně vytřete wok pánev papírovou utěrkou.


Extra odolný šestivrstvý nepřilnavý povrch s tvrdou minerální bází, vytvrzený patentovaným procesem fúze a dvěma vrstvami obohacenými titanem. Kompatibilní se všemi tepelnými zdroji, kromě indukce. Zaujme svou kvalitou, kterou dokládá vrstvý povrch, který je označený jako Titanium Excellence. Samotné dno dále využívá velmi silnou vrstvu nerezové oceli, která má vliv na dobré. Namíchat chutné pokrmy v kvalitní pánvi zvládnete velice snadno.


Velmi důležitá je volba materiálu. Vybrat si můžete pánve různých objemů a typů, v nabídce najdete pánev na palačinky, pánev wok i klasické modely. Je vhodná pro nádobí z řady Ingenio o průměrech 1 1 a cm. Jedná se o praktický doplněk, který usnadní vaření brambor, zeleniny, těstovin. Keramická, litinová, na indukci nebo teflonová pánev …? Možností je mnoho, výběr záleží jen na vás!


Všechny pánve na smažení z naší nabídky jsou z kvalitních materiálů od předních výrobců, a v myčky nádobí je snadno a bez vaší námahy udrží v dokonalé čistotě. WOK pánev a poklice z nerezu pro všechny typy ohřevu. Klade důraz na bezpečnost, spolehlivost, respektuje životní prostředí. Každý den hledá nové inovace a pokrok k dokonalosti. Nabízíme pánve na indukční desku různých velikostí i zaměření (lívanečník na indukci, grilovací pánev , pánev wok, pánev na palačinky atd.).


Není vhodná každá pánev na indukci. Je nutné mít speciální indukční nádobí. Pánev na indukci má zesílené dno z nerezové oceli nebo tzv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky