čtvrtek 27. července 2017

Montáž dřezu na desku

Vestavěné dřezy ( I ) jsou instalovány do kuchyňské pracovní desky a tvoří tak součást nepřetržitého pracovního povrchu. Dřez je zasunut shora do vhodného vý. Po určení přesné polohy dřezu vyznačte obrys dřezu na pracovní desku. V každém rohu obkresleného dřezu vyvrtejte otvor o průměru mm pro přímočarou pilu. Tou poté opatrně vyřežte otvor pro dřez.


Dbejte na to, aby se při řezání neodlomily úzké části na pracovní desce.

Koupili jsme pracovní kuchyňskou desku , teď je potřeba vyříznout do ní díry na umyvadlo a sporák a zkompletovat ji dohromady. Jak jsme si s tím poradili uvidíte v tomto videu. Při montáži dřezu pod pracovní desku se dřez připevní pomocí speciálních úchytů zespodu na pracovní desku a zapečetí se těsnicím materiálem. Lem dřezu tak tvoří pracovní deska.


Takováto montáž je vhodná pro pracovní desky z přírodního nebo umělého kamene, keramiky, skla a kompozitních materiálů. Tradiční - nástavný typ, kdy dřez zcela nahrazuje pracovní desku (v celé ploše na šířku). Dřezy se nijak neupevňují a ve skřínce jsou fixovány. Před instalací jsme vložili sifon a poklepali pod desku stolu.


Tak mnohem pohodlnější.

U jeřábu okamžitě upevněte hadice. Pro spolehlivost můžete šroubovat několik dalších šroubů a pokračovat. Po dokončení oválného řezání může být. Montáž dřezů a umyvadel 1) Montáž dřezů a umyvadel na desku.


Postupujte podle informací v článku o výřezu pracovní desky. Ušetříte si tím případné komplikace - jsou to informace z praxe. Dřezy Franke fragranit, montáž dřezu včetně vyklepnutí otvoru pro baterii. This feature is not available right now. Please try again later.


Na druhou stranu na pracovní desce nalepte krepovou pásku, abyste mohli vyznačit řeznou linii. A nyní můžete na pravou stranu načrtnout okraj dřezu. Dřez poté dejte stranou a vyznačte řeznou linii s. Namontujte umyvadlovou desku. Na speciální držáky instalovat krab, který bude, lpí na desku dřezu. Na umyvadlové desce si určete pozici umyvadla a vyznačte otvory pro baterii a odtok.


Pro zjednodušení práce si položte desku na dva podstavce. Ujistěte se, že je deska stabilní, poté do ní navrtejte otvory pomocí děrovky. Průměry otvorů závisí na průměru odtoku a baterie.


Umyvadlo keramické na pracovní desku VISTA BLACK.

Originalita oválného tvaru byla obohacena o jemné strany s malým úhlem, což dalo dřezu jeho jedinečné kouzlo. Náš produkt je mimořádně snadno. Dřezy pro spodní montáž nejlépe vyniknou v žulových deskách a deskách z umělých kamenů a ev. Dřezy montované tímto způsobem umožňují dosažení hladkého, ničím nerušeného povrchu.


Instalují se pod pracovní desku , takže vynikne plocha bez okrajů, která se snadno čistí. Pracovní desku položte a přišroubujte k dřezu. Na přechody mezi pracovní deskou a dřezem použijte ukončovací profily. Nosné a krycí profily přiřízněte na přesnou délku. Na vnitřní i vnější rohy existují speciální profily.


U této metody není třeba používat šikmý řez. Nerezový dřez s odkapem Blanco Lemis S-IF v kartáčovaném provedení. Rozměr dřezu je 8x 5mm, rozměr vany dřezu je 3x 4x 2mm. Nové ventily je před zašroubováním nutné utěsnit. K tomu budete potřebovat těsnicí konopí a těsnicí pastu.


Závit se před omotáním těsnění musí zdrsnit pomocí pilky na kov. Přejeďte listem pilky přes závit na několika místech. Nyní omotejte na závit směrem zepředu proužek konopí. Poté na závit nasaďte rozetu.


Blanco dřezy - způsoby a možnosti jejich montáže vzhledem k umístěni na pracovní desku a návody na montáž. Všechny dřezy v rámci dodávky obsahuji mimo vlatního dřezu i případné těsnící prvky a upínací prvky pokud není stanoveno návodem jinak.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky