úterý 18. července 2017

Dřevěné informační tabule

Info tabule a informační tabule dřevěné. Dřevěné informační tabule od nás mohou skvěle sloužit také jako obecní vývěsní tabule , nástěnka či venkovní vitrína. Díky výrobě vývěsní tabule z masivu je zajištěna velká odolnost vůči povětrnostním vlivům.


A nezapomeňte – decentní dřevěný mobiliář bude vypadat vždy nadčasově! Jsme mladý tým, který miluje procházky přírodou.

A protože nám vadí nevzhledné dřevěné informační tabule , rozhodli jsme se vyrábět vlastní. Takové, které ji nehyzdí. Veškeré součásti informačních tabulí vyrábíme ručně, na malé vísce, v samém srdci Vysočiny. Celková výška výrobku 2cm. Sloupek je připraven pro uchycení k ocelové patce.


Informační tabule , naučné tabule , mapové tabule , rozcestníky. Vyrábíme dřevěné naučné a informační tabule , přírodní hudební nástroje a prvky na stezky i zahrady.

Plníme i přání na zakázku. Zvolit si můžete také z mnoha autorských ilustrací s přírodní tématikou. Vyrábíme informační tabule pro obce, turistické a naučné stezky i tabule pro reklamní účely. Jsme schopni kompletně realizovat naučné stezky včetně herních prvků. Zajistíme grafický návrh, text, fotky i tisk tabule.


Vyrobíme konstrukci infotabulí na míru dle Vašeho přání. Nabízíme provedení s plechovým magnetickým povrchem, povrchem vhodným pro zapichování připínáků a oboustranné nebo jednostranné. Zdroj dat Správa železniční dopravní cesty, státní organizace Aplikaci vyvíjí a technologie dodává CHAPS spol. Dřevěné tabule z masivního dřeva v různých odstínech.


Jedná se jak o typizované provedení (viz. „Ceník), tak různé atypy. Zadní stěna je popisovatelná křídovými fixy. Vhodné pro venkovní použití.


Tabuli lze také osadit na trojnohý stojan. Křídové popisovače viz příslušenství. Děkan požehnal informačním tabulím.


Michal Pořízek slavnostně požehnal nový informační panel u studánky Strachotínka, při kapli sv.

Cyrila a Metoděje v Hamiltonech. Jaké osvětlení montujeme ? Vysoce kvalitní instalace LED o třída těsnosti ip (odolná proti úplnému ponoření). Magnetické a popisovací tabule přijdou vhod do každé kanceláře nebo jednací místnosti.


Whiteboard využijete nejen v pracovním prostředí, ale také ve školách, učebnách, přednáškách a na workshopech. K tabulím pořídíte také fixy, mazací sprej. Dřevěná Áčka jsou popisovatelné křídovými fixami. Reklamní tabule s rámem z dubového dřeva v barvě přírodního teaku či tmavohnědém laku.


Lze dodat s opěrným stojanem a křídovými popisovači. Možno popisovat křídovými fixami. Závěsné a samonosné informační tabule nachází využití jako úřední desky, reklamní vitríny, vývěsky nebo jako součást informačního systému ve městech, obcích, firmách a především v dopravě.


Tabule mohou, mít také jednostranné nebo oboustranné zasklení s otevíracím víkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky