úterý 11. července 2017

Chladnička whirlpool art 6611 a++

Energetická třída Označení třídy energetické účinnosti spotřebiče, t. LessFrost systém - redukovaná námraza na vnútorných stenách mrazničky. Už žiadne mraziace rošty, viac vnútorného priestoru v mrazničke! Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Chladnička whirlpool art 6611 a++

Samotný priestor mrazničky potom nezapratávajú mraziace rošty a poskytuje oveľa viac priestoru pre mrazené potraviny. Pri tejto kombinovanej chladničke sa nemusíte. Její celkový užitný objem přitom činí 2litrů (1litrů chladicí část, litrů mrazicí část), takže se hodí pro skladování potravin ideálně tří osob. Vstavaná chladnička Whirlpool zaujme sympatickým vzhľadom aj vysokou energetickou úsporou.


So svojím objemom 2litrov je vhodná pre menšiu rodinu aj jednotlivca. Vďaka unikátnej technológii 6. Unikátní technologie 6. FreshControl pomáhá udržet potraviny déle čerstvé, a to ve srovnání s klasickou chladničkou až 4x déle. Vzduch uvnitř chladničky je rovnoměrně distribuován pomocí ventilátoru. Díky senzorům ve vnitřním prostoru.


Free Shipping Available. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Záruku zákazník získává po regist. Chladničky Whirlpool jsou vytvořeny s důrazem na dokonalou funkčnost a inovativní technologie spolu s nadčasovým designem – jednoduché linie a nerezové materiály podtrhují elegantnost.


Vybrané lednice s unikátní technologií 6. FreshControl , jsou schopny samostatně regulovat vnitřní teplotu a vlhkost , takže udrží potraviny až 4× déle čerstvé. Buy Whirlpool Art on eBay. Lowest Prices on Top Items.


Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Ponúka veľký vnútorný priestor, úspornú prevádzku a skvelé technológie, ktoré zaručujú bezpečný chod. Celkovo je vám k dispozícii 2l úžitkového objemu rozdeleného do dvoch častí.


WHIRLPOOL ART porovnaj ceny v obchodoch od 433. Je vybavená unikátnou technológiou 6. Pomocou ventilátora je vzduch vo vnútri chladničky rovnomerne distribuovaný. U vstavanej chladničky dbáme na dokonalý elegantný dizajn,, ale samozrejme taktiež aj na funkčnosť. Základní informace Typ vestavná Kategorie kombinovaná Vlastnosti Senzorová technologie 6. XXL zásuvka v mrazničce. Nabízí velký vnitřní prostor, úsporný provoz a skvělé technologie, které zaručují bezpečný chod.


Celkem je vám k dispozici 2l užitného objemu rozděleného do dvou částí. Olvasd el a valódi vásárlók őszinte véleményét, és találd meg a legjobb árat az online boltok kínálatából.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky