pondělí 17. července 2017

Krumpáč fiskars ergocomfort

Krumpáče Fiskars mají násadu ze speciálního materiálu, tvrzeného skelným vláknem a jejich pevnost je tak nepřekonatelná. S krumpáčem Fiskars již nikdy nezlomíte násadu. Speciálně kalená ocel krumpáče zaručuje odolné ostří. Celková šířka pracovní části činí cm. Hmotnost pracovní části činí pouhé kilogramy.


Pokud chcete krumpáč , u kterého už nikdy nezlomíte násadu, pak je pro Vás určen krumpáč Fiskars. Vybírejte si Krumpáče podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Free Shipping Available. Check Out Fiskars on eBay. Fill Your Cart With Color today!


Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Hodnocení produktu: (recenzí). Dál už hledat nemusíte!


Krompáče Fiskars majú násadu zo špeciálneho materiálu, tvrdeného skleneným vláknom a ich pevnosť je tak neprekonateľná. S krompáčom Fiskars už nikdy nezlomíte násadu. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Dvoustranný krumpáč se zakalenou pracovní částí a pevnou násadou Fiberglass. Krumpáč ERGOCOMFORT , kg Krumpáč je vhodný pro kopání v tvrdé či kamenité půdě. FISKARS Krumpáč ErgoComfort Fiskars široký. Pracovní části krumpáče Fiskars jsou naostřené. Pevná násada krumpáče je vyrobena z materiálu Fibreglass s neklouzavým koncem snižujícím vibrace a jeho pracovní část z kované, pečlivě zakalené karbonové oceli.


New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Chráníme i bezpečí prosím neobjednávejte pokud to není nutné zboží na dobírku.


Opatření má za cíl snížit riziko přenosu nákazy při kontaktu mezi řidiči a příjemci. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku. Ak chcete krompáč, u ktorého už nikdy nezlomíte násadu, potom je pre Vás určený krompáč Fiskars. Ergonomické řešení krumpáče zajišťuje jeho pohodlné a přirozené držení. Násada má oválný průřez.


U vybraných prodejen zobrazujeme níže jejich skladovou dostupnost. Ta je aktualizována každých minut, přesto doporučujeme v případě zájmu o koupi zboží na prodejně předem tuto kontaktovat, a to zejména je-li dostupnost 1-kusy. Naostřené pracovní části.


Druhá strana pro uvolnění kamenů, pařezů, atd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky