čtvrtek 20. července 2017

Stolové podnože kancelářské

Jídelní i kancelářské stoly z masivu s designovými podnožemi z kovu. Vyberte si dřevo, rozměr a úpravu, vše ostatní. Hledáte šuplíkové kotejnery do vaší kanceláře či pracovny?


Máte šuplíkový kontejner, ale chybí vám paraván, počítačový nošič nebo jiné přislušenství ke psacímu stolu?

Vyberte si surovou ocel nebo ušlechtilou nerez, velikost přizpůsobíme Vaší desce. V našem katalogu naleznete centrální stolové podnože i designové stolové nohy vhodné pro restaurace, zahrádky, hotely, vinárny a kavárny s možností přizpůsobení výšky a barevného provedení. V interiérech restaurací jsou vhodné centrální podnože v. Do vybavení moderní kanceláře patří kancelářské stolové podnože pro rychlou a snadnou výrobu kancelářských stolů.


Nabízíme zde EKO varianty za velice příznivou cenu, ale i drahší typy kancelářských podnoží, včetně kancelářských podnoží.

Jsou zde zastoupeny převážně stolové podnože značky MILA Design. Nebývalá variabilita materiálů, rozměrů i možných provedení umožňuje zákazníkovi objednat si stolové nohy doslova na míru a za velmi příznivé ceny. Stolové konstrukce Kancelářské stolové nohy.


Jsme přímí výrobci stolových podnoží pro široké použití. Naše stolové podnože nacházejí využití v kancelářských interiérech pod zasedací stoly, v kombinacích s vhodnými stolovými deskami pro bytové interiéry jako jídelní stoly, dále také pro kavárny a restaurace. To vše díky tomu, že stolové nohy ke stolům přímo vyrábíme. V naší nabídce naleznete centrální stolové podnože i designové stolové nohy vhodné pro restaurace, zahrádky, hotely, vinárny a kavárny s možností přizpůsobení výšky a barevného provedení.


Upřesnit parametry Cena:. U stolů pro zahradní restaurace doporučujeme použití stolové podnože se sklopným mechanismem, který sníží nároky na skladovací prostor pro zahradní nábytek. Nechybí ani elektricky ovládané polohovací podnože. V naší široké nabídce nejrůznějších barev a tvarů si vybere i náročný zákazník. Vyberte si z množství velikostí, rozměrů i tvarů, tu správnou podnož, která bude splňovat vaše požadavky.


Samozřejmostí jsou doplňky jako spojovací kanály.

Víte proč si vybrat u nás? Zde naleznete centrální stolové podnože , stolové podnože i samostatné stolové nohy, vhodné pro barové stolky i jídelní stoly. Hliníkové rámečky, posuvné dveře, stolové podnože , úchytkové profily a další komponenty na zakázku.

Kromě klasických u nás najdete i dvojité podnože. Vítáme Vás na webových stránkách naší firmy, která se již let zabývá výrobou hliníkových rámečků, posuvných dveří do šatních skříní, hliníkových stolových podnoží, LED osvětlení, nábytkových nožek, úchytkových profilů a dalších komponentů. Podnože jsou v kombinacích s vhodnými stolovými deskami vhodné také pro bytové interiéry jako jídelní stoly, použitelnost podnoží je dále také pro kavárny a restaurace.


Postavte svůj stůl do kanceláře nebo domácnosti na konstrukcích Lino Square. Všechny naše podnože mají připevňovací kříž pro stolové desky. Zasíláme včetně vymezovacích patek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky