pátek 7. července 2017

Řeznický špalek bazar

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů řeznický. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Popis: Velký řeznický špalek. Nábytek - Řeznický špalek bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den.

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Dům a zahrada - Řeznický špalek bazar. Ostatní - Reznicky spalek bazar. Vybírejte z inzerátů. Kompletní nabídka řeznických potřeb včetně příslušenství pro malé i velké provozovny.


Garance nejvyšší kvality, nejnižší ceny a dodání do hodin. Stroje - Řeznický špalek bazar. Vrchní deska( špalek ) se už.


Masodesky jsou nezbytnou výbavou každé domácí kuchyně i gastro provozů.

Herold řeznické potřeby s. Prohlédněte si aktuální inzeráty řeznický špalek. U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží? Vhodný i jako dekorace do moderní kuchyně.


Rozměr 39x39cm, výška 84cm. Inzerce na bazaru je zdarma. Tlouštka horní desky 250mm s možností otočení. Prodám nové ŘEZNICKÉ ŠPALKY BUKOVÉ. Vše kaleno,popuštěno ve výhni,materiál uhlíková 5mm ocel,za ostří ručím.


Použité řeznické potřeby. Vzhledem k aktuální situaci, s ohledem na bezpečí nás všech, jsme se rozhodli do odvolání uzavřít naší kamennou prodejnu v Rakovníku. Nutné vyspravit praskliny mezi špalíčky, jinak je v dobrém stavu. Nabízím nepoužitý řeznický špalek.


Bazar strojů a techniky Vybavení provozoven Řeznický špalek , Prostějov. Jedná se o dub ze zahraničí a váhu má přibližně - kg ( špalek pod pouze použit pro fotografie) Je potřeba nechat špalek pořádně vyschnout. Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i- Bazar.


Cena je včetně pracovní desky, nožičky jsou plastové s možností volby výšky.

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Bukové špalky stáhnuté ocelovým dotahovatelným páskem, prošroubované Pevná, bytelná konstrukce pro nejnáročnější provozy Rovný profil špalku snadno zabudovatelný Dokonale provázání a výběr dřeva zabra. Dřevěný špalek řeznický 80x80cm.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Tento řeznický špalek je pevný, má stabilní podstavec, použitá kva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky