středa 12. července 2017

Prodám dřevěné umyvadlo

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Bojler s ocelovou smaltovanou nádobou a moderním designem spolehlivě zásobí teplou vodou jedno nebo více odběrných míst. Prodám koupelnový set - jako na obrázku, jen bez umyvadla a baterie. Skříň je nová, ještě nevybalená, zrcadlová skříňka nad umyvadlo použitá, ale v perfektním stavu bez va skříňka pod umyvadlo je použitá s jednou prasklinkou po straně, v případě zájmu pošlu fotografie.


Prodám zahradní hliníkové umyvadlo s mosazným kohoutkem. Vady povrchu, otlučená barva. Je potřeba obrousit a přetřít, aby nedocházelo k oxidaci hliníku.


Při platbě převodem doprava zdarma. Rychnov nad Kněžnou, cena 800Kč, od palubky. Popis: Materiál dětské hračky masivní dřevo plus plastové doplňky.


Jeden kmen je rozřezán na polovinu viz foto. Ideální na fošny, stolařské řezivo, dřevořezby, sochy, stoly, rustikální nábytek, parkety, schody, sudy atp. Možnost zajištění dopravy. Skříňku nám někdo ukradl během rekonstrukce bytu ze sklepa, ještě před namontováním.


Hloubka od spodku desky k odpadu cm. Prodávám tedy jen porcelánové umyvadlo o rozměrech 80xcm. Záleží jen na vkusu zákazníka, zda-li zvolí standardní keramické umyvadlo anebo dá přednost luxusnějším materiálům a do své koupelny umístí umyvadlo z litého mramoru, kamenné umyvadlo anebo dokonce umyvadlo z bambusu.


Pokud jste majitelem koupelny větších rozměrů, určitě oceníte širokou nabídku dvojumyvadel. Kategorie Koupelny - bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Fotky černého umyvadlo přidány pouze z důvodu rozměrů. Tieto laky sa bežne používajú na drevené vane a umývadlá, takže nie sú. Predám kovový montážny rám s povrchovou úpravou pre sádrokartónové konštrukcie.


Umyvadlo koupit o objednat u OBI. Konstrukci tvoří dřevěná (borovice) podstava v podobě skříňky s úložným prostorem. Celek je možno rovnou připojit do vodovodu i kanalizace. Vyrobeno z třešňového dřeva.


Dřevěné umyvadlo prostorové designové zn. Dvě varianty odtoku: systém clic-clac pro napuštění vody nebo systém bez možnosti uzavření. Praha-výcho cena 400Kč, od naujezdena Sbazar. Popis: Nabízím hruškový půlkmen,,na výběr dva kusy, přirozeně vykotlaný a přímo stvořený na výrobu přírodního umyvadla nebo stolu. Inzerát byl odebran z oblíbených.


Prodám originál litinové zahradní (pavlačové) umyvadlo. Rozměry cca 75x45xcm. Stará pokladna kasa National. Kdysi byla renovovaná, opískovaná atp, od te doby leží.


Krásná, bohatě zdobená jak vidíte, bez poškození, dřevo původni je potřeba projet včelim voskem - takto jak je pekně sedí k pokladně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky