pátek 7. července 2017

Kuchařské oblečení

V naší nabídce kuchařského oblečení najdete základní sortiment gastro oblečení a doplňků pro kuchaře. Naše kuchařské oblečení uznávaných značek je vyrobeno z kvalitních materiálů. Vybrat si můžete z několika velikostí, barev a provedení. Oblékneme kuchaře od hlavy až k patě.


Elegantně a přitom prakticky.

Předností našeho kuchařského oblečení je možnost našití vlastní nášivky. Prodáváme i kuchařské oblečení pro děti. Vše vzniklo přímo z praxe. Po čase stráveném v anglických kuchyních v hrabstvích Wiltshiru a Berkshiru jsem po návratu zjistil, že oblečení , na které jsem si zvykl, tu není možné sehnat.


I v kuchyni můžete vypadat pěkně a cítit se příjemně. Stačí jen mít to správné kuchařské oblečení. Díky našim zkušenostem v anglických kuchyních spolupracujeme s řadou kvalitních výrobců a dovážíme do Česka prvotřídní kuchyňské zástěry, dámské i pánské rondony či nejrůznější typy kuchařských čepic.

Zavedli jsme bezpečnostní opatření a usilovně pracujeme na včasném doručení objednávek. Gastro oděvy pro potravinářství, gastronomii, školní kuchyně, vývařovny atd. Prohlédněte si nabídku na našem eshopu gastro oděvů.


V této sekci naleznete kuchařské kalkoty, kuchařský rondony, oblečení do kuchyně, obuv do kuchyně, oblečení pro kuchaře, oblečení pro kuchařky. Oblečení pro kuchaře a číšníky - Chefline. Nabízíme, rondony, zástěry, oděvy pro kuchaře, oděvy pro číšníky, kuchyňské zástěry na vaření, kuchařské zástěry a mnoho dalšího. Nabízíme kvalitní české výrobky přímo z naší dílny nejen pro kuchaře ale i další profese.


Nakoupíte u nás reklamní trička , mikiny , polokošile , košile , bundy , čepice i froté ručníky a osušky za příjemně nízké ceny. Nastavení vlastních preferencí cookies můžet. Hledáte kuchařské oblečení do kuchyně a vše se vám zdá stejné a fádní? Nabízíme vám pestrou nabídku různých kuchařských rondonů, kuchařských kalhot, zdravotních bot či pantoflí a dalšího oblečení , díky kterému. Vyberte si z naší široké kolekcekuchařských pracovních oděvů.


Kuchařské oděvy, kuchařské kalhoty. V nabídce najdete jak kuchařské kalhoty, tak košile pro kucjaře nebo kuchařky. Kvalitní české oděvy pro gastronomii.


Zakázková výroba z kvalitních materiálů plus výšivka či potisk.

Pracovní pomůcky od FOR JOB PROTECT. Originální kuchařské oblečení z bavlny v červenobílém provedení. Vaše malá kuchařka objeví v balení zástěrku, kuchařský klobouk, chňapku a dřevěný váleček. Snad každá holčička ráda pomáhá mamince při vaření.


Vážení zákazníci, vzhledem k aktuální situaci Vás prosíme o strpení při vyřízení objednávek týkajících se respirátorů. GastroPEX GastroPEX - gastro stylisté Naše společnost upřednostňuje osobní přístup ke každé zakázce. Prvořadé je, aby klient v našem outfitu nejen dobře vypadal, ale dobře se i cítil.


Je jeho vizitkou a jasným znamením příslušnosti ke kuchařské profesi. Stalo se vaření vaším osudem a chcete taky takový? Na zakázku pro vás ušijeme kuchařské rondony. Jsou z moderních směsových materiálů, takže kuchařské rondony snesou časté praní a budou stále držet tvar a střih. Ten je moderní a pohodlný.


Náš Drogerie, úkli úklidové firmy nabízí výběr z cca. Související články Inspirace na super vánoční dárky Vánoce se nezadržitelně blíží a mnoho z nás začne brzy. Důležitá funkčnost gastro oblečení obstarává materiál „MeshAir“, který umožňuje cirkulaci vzduchu a zajistí lepší chlad a sucho v náročných podmínkách díky horku a při vyšších vlhkostech. U všech částí gastro oděvů je kladen důraz na maximální pohodlí, funkčnost a praktičnost při výkonu pracovní profese. Jednorázové oděvy a oblečení.


Brudra nabízí široký sortiment pracovních oděvů, obuvi a ochranných pomůcek. Možnost nákupu ve prodejnách v Praze nebo na našem e-shopu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky