čtvrtek 13. července 2017

Nerezové plechy ferona

Tato verze internetového obchodu je určena pro zákazníky Ferona , a. Nemáte li vytvořen přístupový účet, zažádejte si o něj zde. Nejste-li zákazníkem, použijte poptávku, která má plnou funkcionalitu. Manipulační poplatek se vztahuje na registrované nebonitní zákazníky a neregistrované zákazníky. Dále prodáváme nerezové trubky, tyče, profily, jekly, kolena, fitinky a další.


Fungujeme jako eshop a věrným zákazníkům slevíme.

Nakupujte materiál z pohodlí domova. Skladem vedeme nerezové plechy , nerezové trubky a jekly, nerezové profily, nerezové armatury a nerezový spojovací materiál. Samozřejmostí je dělení nerezového materiálu dle požadavků zákazníka a doprava spedičními firmami na místo určení. Našou materskou spoločnosťou je Ferona , a. Praha s takmer 2ročnou tradíciou a skúsenosťami. Vážení zákazníci, na základě usnesení vlády o přijetí krizového opatření, firma 3Q Metal s. Maloobchodní prodej hutního materiálu - tyče, kolejnice a sochory z profilové oceli, nerezové ocelové plechy , otevřené a uzavřené ocelové trubky a profily i příslušenství, stříhání a pálení plechů, ohýbání betonářské oceli a sítí do betonu i řezání ušlechtilé oceli.


Plechy jsou velmi žádaným hutním materiálem a naleznou své uplatnění na mnoha různých místech.

Zajišťujeme proto prodej plechů výrobních velikostí a tloušťky tak, abyste u nás našli pro každý svůj záměr ten pravý plech. V našem širokém sortimentu naleznete i jekly, betonářskou ocel, rohože do betonu, svařované trubky a plechy. Zaručujeme nejvyšší kvalitu prodávaných materiálů a samotný prodej hutního materiálu je u nás podporován odborných poradenstvím. V našej ponuke nájdete široké spektrum hutníckych materiálov – nerezová oceľ, hliník, meď, mosadz, bronz, corten a iné. Inox plechy zo zliatiny AISI304.


Austenitická chróm niklová oceľ je najpoužívanejším druhom antikorového materiálu s veľmi dobrou odolnosťou voči korózii, tvárnosťou za studena a zvárateľnosťou. Použitie v strojárenskom priemysle, v architektúre, v dopravných zariadeniach, v potravinárskom priemysle, vo. Profily a plechy nákup a rezervácia v OBI. OBI online a vo Vašej OBI predajni!


Společnost NEREZOVÉ MATERIÁLY, s. Spolupracujeme s nejvýznamnějšími a nejzkušenějšími dodavateli z celého světa. V současné době prodáváme více než 18. Naši obchodní síť nyní.


Povrchové prevedenie: 1D (IIa) válcovaný za tepla, morený, žíhaný. The company NEREZOVÉ MATERIÁLY , s. We cooperate with the most significant and the most experienced suppliers from all over the world. Plechy válcované za tepla z nelegovaných ocelí - plechy hladké, plechy vzorované - žebrované lístkové.

At present our commercial network consists the. Plechy válcované za studena z nelegovaných ocelí - hladké, bez povlaku, hladké s povlakem (pokovené, lakované), vlnité, trapézové a příslušenství, děrované. Pásová ocel - válcovaná za tepla. Náš výrobný sortiment zahŕňa plechy hladké, vlnité a trapézové plechy (T1 Ta T50) vo vami požadovaných dĺžkach , hrebenáče, parapety a iné klampiarské výrobky.


Plechy hladké delíme na našej deliacej linke v požadovaných rozmeroch. Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče. Tuto funkci používejte pouze na svém soukromém počítači, se kterým pracujete pouze vy - nikdy ne na sdílených či veřejných počítačích (v knihovnách, kavárnách apod.).


Plechy nastřiháme rovně, pod úhlem, naohýbáme dle požadavků, pro tlustší materiály lze využít pálení nebo na objednání pálení laserem. Nerezový plech válcovaný za tepla - 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky