pátek 14. července 2017

Prostirani na stul

Prostírání na stůl je estetickou záležitostí. Zároveň chrání proti znečištění, zašpinění nebo poškození. Co ale co dokáže prostírání nejlépe, je vytvořit tu správnou atmosféru pro stolování.


Proutěné prostírání nevynikne nikde tak, jako na dřevěném. Hlavní důvo proč se prostírání na stůl začalo používat, je ryze praktický. Mělo se tak zamezit ušpinění ubrusu nebo přímo stolu.

V dnešní době však má prostírání i vyšší význam. Může pomoci navodit sváteční atmosféru, například o štědrovečerní. Vypadá dobře, nemusíte pořád uklízet drobky nebo fleky a každému jídlu dodá slavnostní nádech. Ať už hledáte korkové, nebo bambusové prostírání, dětské, nebo vánoční, na FAVI. Na jídelních stolech vypadá nádherně i prostírání opatřené potiskem.


Jde například o potisk kávy, barevných lístků, květin. Představte si, že prostírání na stole je jako oblečení celé jídelny. Jemnými barevnými detaily dokážete podtrhnout její duši, navodit tu správnou atmosféru.

Krásně nebo slavnostně prostřený stůl není jen o prostírání. K prostřenému stolu patří i ubrousky a jídelní ubrusy nebo sedáky na židle. Na našem e-shopu máme velký výběr dekorací do bytu, nyní se slevou. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Přírodní materiály patří k sobě, dřevo a lýko se skvěle doplňují. Stejně tak pastelové barvy prostírání ladí se strukturou dřeva. Díky široké barevné nabídce můžete převléknout stůl podle nálady nebo příležitosti. Abyste ochránili Váš stůl před poškozením nebo zašpiněním, měli byste si pořídit prostírání na stůl.


Vyberte si z naší široké nabídky a nebudete litovat. Na pravou stranu ve směru od talíře pak nachystejte nůž na hlavní cho polévkovou lžíci a nakonec menší nůž na předkrm. Moučníková vidlička směřuje. Příbory na dezert mají svoje místo nad talířem.


Vkusné prostírání z atraktivních materiálů ochrání váš stůl před ušpiněním a poškozením. Navíc je omyvatelné a velmi odolné. Kvalitní prostírání nejen ochrání stůl či ubrus před znečištěním, ale umí také navodit příjemnou atmosféru.


Podložky pod sklenice - prostirani.

Tyto podložky mají velikosti 45x25cm, potisk má rozměr 40x20cm. Prostirani sestává ze savé potiskovatelné části a gumové podložky a černým gumovým rámem. V naší nabídce naleznete také bytový textil, záclony, ubrusy a mnoho dalšího.


Televizní seriál České televize a FreeComu. Hlavní roli hraje Etiketa v podání Ladislava Špačka aneb jak se správně chovat a vypadat ve společnosti. Doprava zdarma od 9Kč.


Omyvatelné prostírání na stůl z praktického materiálu je k nezaplacení. Znáte to, přestože se celá rodina snaží, občas jídlo prostě drobí nebo ukápne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky