pondělí 10. července 2017

Otočné umyvadlo montáž

Akrylátové otočné umyvadlo od tradičního českého výrobce akrylátových van. VAGNERPLAST set nosník pro otočné umyvadlo - příslušenství pro otočné umyvadlo. Uvedené ceny zahrnují DPH a jsou platné pouze pro prodej. NORMA do panelákových koupelen.


Pro montáž před nosnou stěnu nebo do sádrokartonové konstrukce.

Dbrý den ono zmiňované otočné umyvadlo se dá namontovat jen pokud máte k tomu vanu s dírou v rantlu, jinak si jen stěží dovedu představit že by vám to to umyvadlo napasoval nškdo do koupelny. Vana plus umyvadlo je jeden montážní celek vana bez umyvadla bude funkční ale umyvadlo bez vany nejde ukotvit. Návod na montáž , užívání a údržbu akrylátové vany Před instalací výrobek pečlivě překontrolujte, zda není mechanicky nebo jiným způsobem poškozen.


Po jeho instalaci již nebude brán ohled na poškození tohoto typu. Výrobek je chráněn ochrannou fólií, aby při dopravě nebo jeho zabudování nedošlo k poškození. Umyvadla jsou pevnou součástí toalet a koupelen.


Existuje mnoho variant, nejčastější jsou keramická umyvadla, ale nově jsou na trhu také modely z kamene a nerezové oceli. Vybalte proto umyvadlo a změřte rozteče otvorů pro kotvicí šrouby na jeho zadní straně.

Otočné umyvadlo vhodné do rekonstrukcí panelákových koupelen. Umyvadlo je z kvalitního materiálu litý mramor, zvaného Solid (matný povrch). Je to tak, některá umyvadla, ta starší tam mají buď tzv.


Já mám umyvadlo asi rok staré a marně jsem tam něco takového hledal. Už to tam nedávají a jde to pomalounku vykroutit tahem nahoru úplně z té hlavní trubky. Hrdlo které je v té trubce usazené je asi cm.


Používá se především k instalaci ve stávajících bytových jádrech panelových domů v kompletu s vanami s otvorem na okraji vany Estap BYJA nebo T-line BYJA. Umyvadlo můžete nasadit na závitové tyče a přišroubovat ho přiloženými maticemi a podložkami k závitovým tyčím. Nejprve matice našroubujte ručně a zkontrolujte umyvadlo položenou vodováhou. Až bude vše sedět, můžete opatrně dotáhnout nástrčným klíčem.


Pokud nechcete volat instalatéra, doporučujeme shlédnout následující video, kde se dozvíte po jednotlivých krocích, jak. Montážní návod od jika. Otočná umyvadla jsou zvláštním typem umyvadla, která umožňují velmi dobře využít prostor malé koupelny.


Nejčastěji byla tímto typem umyvadla vybavena starší bytová jádra panelákových domů a jsou proto vhodná k rekonstrukcím panelákových koupelen. Proto zařadil výrobu jeho plnohodnotné náhrady do svého výrobního programu tradiční český výrobce akrylátových van, firma VAGNERPLAST. Nově je otočné umyvadlo vyrobeno z kvalitního akrylátu o síle 5mm.


Dejte si pozor, aby umyvadlo nebylo moc mělké.

Materiál – kromě klasické keramiky si můžete pořídit například skleněné, kamenné, mramorové nebo litinové umyvadlo. Koupelnové umyvadlo si dle svých představ snadno vyberete na e-shopu KIKA. Smaltované - umyvadlo smaltované otočné do bytového jádra. Umývadlo smalt otočné typ 234. Tento produkt již bohužel není v naší nabídce a nelze jej objednat.


Norma otočné umývadlo smaltované.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky