středa 5. července 2017

Pečící pánev eta

Pokud vám záleží na tom, co jíte, ale nechcete trávit hodiny u plotny, jsou pro vás elektrické hrnce a pánve ETA ideálním řešením. Tradiční pečicí hrnec ETA Pečenka určený od pečení a zapékání až po dušení a vaření. Doma jsem pánev vybalil, vypláchl dal trochu oleje a chtěl jsem si osmažit bramboráček, ale ejhle na stupeň, kde byla deklarována v návodě teplota 2°C jsem těsto je ohříval nikoliv smažil (opékal) pánev vteřin byla zapnutá a pak minutu 45. Zdravě, chutně a úsporně! Víceúčelová pánev ETA Piesta pro zdravou přípravu potravin i bez použití tuků.


Všestranné použití také na chalupách či studentských kolejích. Vhodná na všechny typy varných desek a do pečící trouby. S pečící pánví přinesete do své domácnosti multifunkční zařízení, které dokáže zpracovat potraviny hned několika způsoby. Pečící pánev peče, smaží, dusí, zapéká i vaří. Navíc jsou tyto pánve vyrobeny z nepřilnavých materiálů a nemusíte proto používat tuk.


Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Podobně multifunkčním pomocníkem je i tlakový hrnec ETA Tauro, který nabízí až osm funkcí v jednom. Tradiční produkty ETA - elektrická pánev bude váš věrný pomocník v kuchyni.


Praktický pomocník pro vaření bez nutnosti plotýnky a sporáku. Vyberte si některou námi nabízenou pečící pánev se skvělými vlastnostmi a dlouhou životností. Můžete zvolit pečící pánev Eta , oblíbené Bravosky ( pečící pánve od firmy Bravo), nebo si Vás získá originální Remoska. Vařte, pečte a zapékejte rychle bez zapínání sporáku a trouby jen s použitím nové remosky. Já v elektrické pánvi smažím řízky!


Jsou mnohem lepší než smažení na obyčejné pánvi, protože jednak jsou stejnoměrně usmažené (nestává se, že by byla pánev vypoulená na nějakém místě) a zároveň můžete smažit hodně řízků najednou. Já používám elektrickou pánev ETA. Původně jsme měli starou litinovou. Elektrické pánve se staly oblíbeným typem elektrického hrnce.


Tyto víceúčelové elektrické pánve jsou pro svou malou velikost dobře přenosné, často se proto využívají na chalupách, chatách apod. Jako poslední součást této recenze pánví ETA je elektrická víceúčelová pečicí pánev ETA Piesta. Smaltovaná nádoba je vybavena nepřilnavým povrchem Nano Ceramic a zesíleným dnem, které rovnoměrně vede teplo. Eta Pečenka je pečící pánev české značky s příkonem 3W. Tato pečící pánev má velmi nízkou hmotnost a to pouze kg, Objem nádoby je litry.


Víko pánve je opatřeno skleněným „okýnkem“, kterým můžete pozorovat aktuální fázi pokrmu. Výhodou je bezpečnostní pojistka pánve. Pečicí pánev je původem český vynález, který je oblíbený spoustu let, a to především pro jeho všestrannost. V jedné nádobě totiž můžete vařit, péct, smažit, grilovat, dusit i zapékat a obsluha spotřebiče je opravdu snadná, takže ji zvládne opravdu každý. Náhradní díly na trouby, vařiče, grily a pánve ETA.


Mnoho dílů vedeme skladem. Tématicky podobné zboží. Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce. Navíc díky nepřilnavému povrchu umožňuje přípravu i bez použití tuků a přispívá tak k zdravější úpravě pokrmů.


ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky