pondělí 31. července 2017

Láhev na přípravu šlehačky delícia

Objem láhve l odpovídá jednomu většímu balení smetany, což je dostatečné množství na ozdobení vašeho oblíbeného moučníku. Součástí balení jsou dekorační trysky a příprava je velmi jednoduchá. Menší láhev je vhodná do domácností, větší pak do kaváren či restaurací. Sodovku si můžete za zlomek ceny připravit doma díky sifonové lahvi. Díky použitému špičkovému dávkovacímu ventilu je podávání připravené šlehačky plynulé a rovnoměrné.


V láhvi na šlehačku DELÍCIA můžete připravit klasickou bílou domácí šlehačku nebo šlehačku ochucenou cukrem, kakaem či ovocným sirupem. Mnohým dezertům, ovoci, ale i kávě chybí k dokonalosti už jen kopeček nadýchané šlehačky. Pro přípravu té domácí si vystačíte s jednou ingrediencí – kvalitní smetanou! Láhev má dekorační trysky. Vedle šlehačky můžete s touto lahví vyzkoušet i teplou kuchyni a překvapit rodinu a přátelé třeba brokolicovou polévkou z láhve.


V masivní láhvi na šlehačku DELÍCIA , objem l můžete připravit klasickou bílou domácí šlehačku nebo šlehačku ochucenou. Masivní láhev se dekoračními tryskami vynikající pro snadnou přípravu domácí šlehačky a její podávání. Vyrobeno z odolného hliníku s povrchovou úp. Na její výrobu bylo užito jen těch nejkvalitnějších materiálů - zdravotně nezávadného hliníku a vysoce odolného plastu.


Domácí láhev na šlehačku je určena pro snadnou přípravu vynikající šlehačky a jednoduchých smetanových dezertů. Její obsluha a používání je jednoduché a bezpečné. Uváděná cena platí pro 20. Celý popis a technické parametry.


Vynikající pro přípravu a podávání šlehačky , dodáváno se třemi dekoračními tryskami. Se šlehačkovou láhví Gourmet už vás nic nepřekvapí. K přípravě šlehačky používejte běžné šlehačkové bombičky s náplní N2O. Whipped cream dispenser DELÍCIA 0. Use 2ml refrigerated whipping cream and one whipped cream charger for making whipped cream. Use 5ml refrigerated cream and one to two whipped cream chargers for making whipped cream, depending on the required consistency of the whipped cream.


BANQUET Šlehačková láhev LAVENDER L. Najdete v něm ale podrobný návod knbsp;použití a navíc recepty na přípravu ochucené šlehačky. Chcete vědět, co si oTESCOMA láhev na šlehačku DELÍCIA 0. Příprava šlehačky – TESCOMA láhev na šlehačku DELÍCIA 0. S lahví na šlehačku hravě vykouzlíte tu nejlepší domácí šlehačku a vaše zákusky budou ještě lahodnější. S tradiční lahví na šlehačku přitom lahůdku připravíte v cuku letu - stačí do šlehačkové láhve vložit bombičku. Tato lahev je určena pro přípravu šlehačky a dalších aplikací za studena (sirupem ochucená šlehačka).


Jaké má láhev na šlehačku DELÍCIA další výhody? Tělo láhve je vyrobeno z odolného hliníku určeného pro styk s potravinami, trysky jsou z prvotřídního plastu. Výrobek prosím nemyjte v myčce nádobí. Na šlehačkové láhve DELÍCIA vám poskytneme prodlouženou záruku roky. Broušení nožů a nůžek, pil.


Láhev na přípravu šlehačky delícia

Zasíláme poštou po celé ČR. Zakoupené zboží lze vyzvednout osobně na prodejně neplatíte poštovné! Pro správné fungování používají tyto stránky cookies.


Setrváním na stránce s tímto souhlasíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky