pondělí 10. července 2017

Oprava praček philco

Název Philco se stal pro několik generací spotřebitelů symbolem kvalitních elektrospotřebičů, především praček. Slovensko - FAST PLUS spol. Již se Vám nevyplatí oprava staré pračky a uvažujete o koupi nové? Nákupem novějšího modelu pračky získáte opět plnou záruku, ale hlavně vyspělejší technologie, které se odrazí na nižší spotřebě el. Ve složitějších případech je po dohodě se zákazníkem možná oprava dílenská.


Nejčastěji se jedná o závady vykazující nepravidelnost. Malé spotřebiče Rozšiřujeme sortiment o řadu malých kuchyňských elektrospotřebičů Praní a sušení Řada vysoce úsporných praček PHILCO CROWN představuje mimořádnou kvalitu péče o vaše prádlo. Pakliže nebudeme moci Vaši pračku opravit, za náš čas neplatíte. V případě koupi nové pračky Vám poradíme vhodný model. Ne všechny náhradní díly na pračky PHILCO které máme skladem jsou vystaveny zde na eshopu.


Výsledkem moderního o osvíceného přístupu Philco je systém TwinJet. Je součástí nových modelů praček Philco , které jsou synonymem vysoké funkčnosti a špičkového designu. Pračky opravujeme rychle a kvalitně s více než dvacetiletou praxí v tomto oboru. Provádíme pozáruční servis automatických praček. Vaši automatickou pračku opravujeme vždy za Vaší přítomnosti u Vás na místě.


René Fryšara Vám nabízí záruční a pozáruční servis ledniček a mrazniček v Ostravě, Novém Jičíně, Frýdku Místku, Havířově, Petřvaldě a okolí. Jmenuji se Jindřich Rákos a opravám praček a drobných elektrospotřebičů se věnuji již let. Pokazila se Vám pračka a potřebujete ji rychle spravit či poradit, zda by se Vám nevyplatilo koupit pračku novou?


Pomůže Vám Milan Foltýn servis praček Praha 3. Opravář Jindřich Rákos. Dbáme zejména na pečlivost a osobní přístup ke každému zákazníkovi. OPRAVY PRAČEK A MANDLŮ - PAVEL HANUS. Poradíme Vám jestli se oprava pračky vyplatí, v opačném případě Vám pomůžeme s výběrem nové pračky. Specialista na bílou techniku.


Recenze automatických praček Philco. Srovnání praček Philco s dalšími konkurenčními značkami najdete v komplexním testu praček. Na této stránce najdete porovnání výrobků od Philco mezi sebou na jednom místě. Zjistěte, která je nejlepší pračka Philco : Důležité parametry. Proto je jistě dobrou zprávou, že se tento tradiční výrobce vrací na evropský trh, a to s výrobky, které vynikají nejen vysokou kvalitou a vstřícností k uživateli, ale zároveň i šetrným přístupem k životnému prostředí.


Pokud nemáte možnost ji k nám. Zajišťujeme opravy elektronických modulů, odborné zapojení nových automatických praček , myček a sušiček, opravy na místě, případně odvoz do servisní dílny, prodej náhradních dílů. Máme více než dvacetileté zkušenosti s opravami praček.


Působíme v oblastech Brno, Tišnov, Velká Bíteš, Kuřim, Veverská Bítýška, Rosice a okolí těchto měst. Servis domácích spotřebičů v Písku a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Karel Pavelka, Stanislav Holý, Robert Zapletal,.


Pro všechny modely praček za jednotnou cenu. Do hodin kdekoliv v České republice. Poskytujeme servisní záruky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky