pátek 21. července 2017

Bandaska na mléko bazar

Stará smaltovaná konvička ( bandaska ) na mléko s uchem, bílá smetanová barva. Je již poznamenaná časem, s menšími otluky, což jí ale neubírá na vintage vzhledu. Konvička není děravá a bude moc pěkným doplňkem. Mělník, cena 400Kč, od kvidopostrizin na Sbazar.


Popis: Prodám bandasku na mléko - 5L.

Dům a zahrada - Konev na bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Smaltovaná bandaska Ibili na mléko ⚡ Bleskové dodání do druhého dne pro desítky tisíc produktů z největšího online bazaru v ČR. Každý den stovky novinek v nabídce.

A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Konve na mléko , konvice na dojení mléka, přepravní konvičky na mléko , prodej konví, nádoby na skladování a transport mléka, bandasky. V naší nabídce najdete nejenom klasické konve na mléko , ale i dojící konve, konvice na mléko nerezové (antikorové), konve na mléko umělohmotné (plastové) i konve na mléko hliníkové. Ostatní - Retro bandaska bazar. Bandaska na mléko o objemu litru.


Inzerát BANDASKA HLINÍKOVÁ NA MLÉKO , HLINÍK v okrese Olomouc, cena 99Kč, od DanaOstianova na Sbazar. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Pohodlně ho tak přenesete domů.


Můžete přenášet také polévku, sbírat borůvky, rybíz. Materiál: nerezová ocel. Vysoce kvalitní konvička na mléko z nerezové oceli k přípravě mléčné pěny, vhodná také pro kávovar s tryskou na horkou páru. Konvičku využijete na mléko , vodu nebo jako vázu na květiny, či pouze jako dekoraci.


Nerezová bandaska s objemem litry je vhodná na tekutiny, ale třeba také při sběru lesního ovoce. Krásná ručně malovaná bandaska na mléko , ve velmi pěkném stavu. Vyberajte z inzerátov.

Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Dobrý den, prodám plně funkční a kompletní chlazení na mléko (bazén na mléko , tank na mléko ) od firmy DeLaval typ DX S MTRo objemu 4l. Důvod prodeje je ukončení produkce mléka.


Vystavit v této kategorii. Nabídka už bohužel skončila, ale níže. Projděte si inzeráty odstredivka mleko na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky