pondělí 24. července 2017

Vacsy pumpa

The vacuum environment deprives bacteria, moulds and fungi of the oxygen needed for survival and maintains the flavour and nutritional properties of the food in an unaltered state! Vakuum uklanja bakterije, plijesni i gljivice kojima je kisik potreban za opstanak, a zadržava se okus i prehrambena svojstva hrane u nepromijenjenu stanju! Ona izvlači vazduh i iz posude, sprečavajući kontakt hrane sa zagađujućim materijama. VacSy dokáže zachovat jejich přirozené vlastnosti a vitaminy, a to až pětkrát déle! Náhradní díly vacSy v prodeji na e-shopu.


Soupravy - MINI VACSY , STANDARD VACSY , FAMILY VACSY. VacSy vakuovací pumpa se stojanem a svářečka sáčků NYNÍ V NOVÉM ZELENÉM PROVEDENÍ! Nabízím nepoužítou, největší vacsy sadu od zepteru, barva limetka. Zepter vacsy sada od Zepteru, vybalena jen a focení.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů vacsy. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. VACSY JE OHLEDUPLNÝ K ŽIVOTNÍMU PROSTŘEDÍ.


Tato pumpa tvoří srdce systému VacSy a je kompatibilní s veškerým sortimentem systému VacSy. Patentovaná vakuová pumpa odsává vzduch z nádob. Technologicky je tento systém navržený tak, aby umožňoval vznik vakua uvnitř nádob a speciálních sáčků, které se vyrábějí z rolí. Open the product to select the size Vyprodáno Není skladem Dodání do dn ů. Získat výhodnější cenu. A levegő eltávolítása után a baktériumok, penészgomba, és más kórokozók nem jutnak elegendő oxigénhez.


Az étel megőrzi eredeti állagát, ízét, és. Vakuová pumpa Zepter VacSy. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Jídlo tak vydrží čerstvé a zdravé až pětkrát déle než při běžném. Systém vacSy ale nemusíte využívat jen v kuchyni. Kromě uchovávání potravin je ideální také k ochraně šperků, cenností, dokumentů nebo drobné elektroniky před vlhkostí a prachem. Pokud využijete vacSy k marinování a nakládání masa, bude vaše grilování mnohem zdravější. The Vacuum Pump It removes all contaminants and.


Zepter masterpiece kolekcija NAJNOVIJE iz Zepter-a Besplatna dostava 148. Nekretnine i zemljišta keyboard_arrow_right. Pumpa goriva - Bosch pumpa za Kipor 178F dizel motore , 4. Family zepter vacsy sada, vybalena jen a focení. Nová svářečka fólií vacsy od zepterU rozřiřuje služby jednotlivých nádob systému vacsy a dělá z ní jedinečného univerzálního pomocníka pro dlouhodobé a hygienické ukládání potravin v ledničce i mrazničce.


Skvělý pomocník do domácnosti i dárek, kterým to vždy vyhrajete. Ke svářečce je nutné vlastnict. Regisztráció Készítsen saját, személyre szabott Zepter fiókot!


A fiókjában nyomon követheti rendeléseit, frissítheti és megoszthatja kívánságlistáját, szerkesztheti a szállítási- és a számlázási címét, és számos egyéb dolgot is beállíthat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky