pátek 14. července 2017

Forma na pečení chleba

Chléb bude mít dokonalý vzhled a bude díky tvaru chlebové formy , materiálu a povrchové úpravě dokonale stejnoměrně propečený. Olej na pečení ve spreji. Forma na dort dno průměr cm.


Materiál: plech s nepřilnavým povrchem. Podobně postupujte v případě pečení v nádobě – tu zahřejte bez kamene v troubě na roštu rovněž na nejvyšší možnou teplotu.

Do nahřáté opatrně vložte vyklopený chleba s papírem (lépe se přesouvá), nařízněte a pečte přikrytý asi minut. Vsaďte na bochníkové formy, se kterými vykouzlíte čerstvé pečivo z pohodlí vašeho domova. Z naší nabídky si můžete vybrat bochníkové formy na pečení s antiadhezním povlakem nebo žárovzdorné silikonové formy, které se mimo jiné hodí i pro přípravu moučníků, paštik či terin, a to bez rizika připálení. Kvalitní forma na pečení je z materiálu, který dobře rozvádí teplo a pečivo se stejnoměrně propeče i lehce vyndává nebo vyklápí. Samozřejmostí je také snadná údržba formy.


Formu na pečení chleba v troubě seženete v několika variantách materiálů – každý má své přednosti a záleží na vás, jakému materiálu dáváte přednost. Silikonová forma na pečení chleba má tu výhodu, že je lehká, žáruvzdorná, nepohlcuje pachy a pečivo z ní po upečení pohodlně vyklopíte.

Na žitný alebo hriankový chlieb je forma na pečenie nenahraditeľná. Dodá pečivu ten správny tvar. Na klasický chlieb si môžete zaobstarať slamienku.


Kvalitná forma vám urobí pri pečení chleba úplne dokonalú službu. Chlieb bude mať dokonalý vzhľad a bude vďaka tvaru chlebovej formy , materiálu a povrchovej úprave dokonalo rovnomerne prepečený. Keramická forma na pečení chleba je výsledkem dvouletého výzkumu a brzy se stane Vaším největším přítelem. Zaoblený tvar je identický s tradičními keramickými troubami na pečení chleba. Tento tvar ve spolupráci s inovativní keramikou zajistí, že Váš chléb bude mít odpovídající vlhkost během pečení.


Znovuobjevování domácího pečení je návrat k tradicím, kdy domov voněl čerstvě upečeným chlebem. Tajemství dokonalého chleba totiž spočívá v pečení. S obdélníkovou keramickou formou na pečení chleba objevte polozapomenuté umění našich babiček a prababiček - tedy pečení tradičního domácího chleba. Provoňte svůj domov tou jedinečnou a nenapodobitelnou vůní čerstvě upečeného chleba , která se line vaším domovem a. Emile Henry forma na pečení chleba , hranatá.


Vždy ji dávejte do studené trouby, chraňte před teplotním šokem, a horkou formu vždy odkládejte na dřevěnou podložku. Při pečení je také důležité zajistit dostatečné proudění vzduchu, tudíž formu pokládejte vždy na mřížku.

Krásný tvar formy, ve které upečete oválný křupavý chleba a nejen to. Kameninová forma na pečení chleba Kitchen Craft Cloche, x cm. Dokonalá kůrka, krásně vláčné a lahodné - takové budou vaše domácí chleby, pokud na jejich přípravu použijete kameninovou formu, která funguje na podobném principu jako pec na dřevo. Ať už sendvičový, toastový, bezlepkový či žitný, vždy bude mít křupavou kůrku a jemnou střídku.


Co myslíte, jsou na pečení lepší silikonové nebo kovové formy? Každá má jistě něco do sebe, proto má TESCOMA obě varianty v mnoha oblíbených tvarech a pro každý typ moučníku. Univerzální forma na pečení chleba může být použita k pečení chleba z různých typů mouky.


Do těsta můžete přidat své oblíbené koření, sušená rajčata nebo sušené byliny. Najdete spoustu nápadů pro lahodný domácí chléb a formy na pečení chleba vám pomohou s jejich realizací. Ideální zejména pro těsta zadělávaná kváskem.


Před vložením těsta do ošatky doporučujeme formu vysypat moukou. Usnadní se tím vyklápění z formy a vzor na dně ošatky zůstane na pečivu zachován. Není nic nad doma upečený, voňavý chleba ! Keramika výborně vede teplo a proto je pečení v keramice velmi ekonomické.


Nádoby z keramiky mají dlouhou životnost a při správném zacházení Vám vydrží několik let.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky