pondělí 17. července 2017

Stolové desky masiv

Dýhované stolové desky. Celé stolové desky jsou mořené do barvy podle výběru (nejčastěji shodné s barvou židlí nebo okolního interiéru) a lakované transparentním lakem kvality Antiscratch. Stolové desky z masivu. Jedná se o novinku v naší nabídce - stolové desky z bukového nebo dubového masivu.


Zákazník má možnost si vybrat atypický rozměr desky , který mu individuálně naceníme.

Ze stejného materiálu jsme schopni vyrobit desky k barovému pultu, odkládací polici a další. DUB v kartáčovaném provedení, pr. Dětský stůl KARLÍK S5- Materiál: lamino, ABS hrana v dřevodezénu, nohy masiv buk s povrchovou úpravou, tloušťka stolové desky 8cm.


Jaké stolové desky máme v nabídce? Nejoblíbenější jsou samozřejmě čtvercové desky , které se skvěle hodí na vnitřní i venkovní použití. Vyberte si z široké nabídky rozměrů a nezapomeňte také na dekor.


Vytvořte si vlastní polici nebo stolovou desku na míru.

Proto jich máme tolik z masivního dřeva, tvrzeného skla i dalších materiálů s různými povrchovými úpravami a rozměry. Topalit stolové desky mono dekory od LINO DESIGN, prvotřídní kvalita a výborná cena. Naše stolové desky budou skvělé v každé restauraci nebo kavárně. Mořené stolové desky jsou lakované bezbarvým lakem. Přírodní stolové desky z masivu Litujeme, ale v této kategorii se nenacházejí žádné produkty.


Pro efekt přírodní struktury ve své. V této kategorii naleznete stolové desky s dýhovaným povrchem, nebo desky z masivu. Oba typy stolových desek jsou vhodné pro individuální montáž na naše stolové podnože.


Jsou určeny pro použití v restauracích, bistrech, kavárnách nebo barech. Masívne stolové dosky sú vyrábané na mieru , prevažne z tvrdých drevín. Vďaka zvýšenej odolnosti a dlhej životnosti sú vhodné najma ako masívne stoly pre reštaurácie, kaviarne ale aj bary a bistrá. Spárovky na míru, spárovky na zakázku. Masivní stolové desky vyrábíme za použití kvalitních přírodních dřevin (především buk, dub atd).


Tloušťka masivních stolových desek je např. Masivní desky můžete mořit dle standardních vzorníků nebo dle Vámi dodaných vzorků, abychom docílili stejného. V případě, že v nabídce nenajdete potřebnou velikost, rádi Vám zpracujeme cenovou nabídku přesně na míru.

Prodám nepoužité stolové desky Werzalit celkem se jedná o 6ks. Možno využít jako stylový zahradní stolek viz. Kombinujte si stolové desky nebo nohy ke stolu podle libosti a získejte tak originální kousek, u kterého se vám bude pracovat či studovat ještě lépe. V naší nabídce naleznete stolové desky vhodné do interiéru i exteriéru. Necháte se inspirovat našimi produkty, nebo vyrobíme stůl na.


Kromě výroby stolů, si můžete nechat vyrobit jen dubové stolové desky z dubové spárovky nebo opět z jednoho masivního kusu. Veškeré stolové desky vám vyrobíme na míru dle potřebných rozměrů a síly, včetně výroby atypických tvarů. ITTC Stima Jídelní stůl pevný UDINE 120x80cm, masiv nohy, lamino deska (36mm) Wenge.


Vrchní stolová deska zesílená na 36mm dává stolu krásný vzhed. Rozměr stolové desky je 120x80cm. Nohy pod stolovou deskou jsou z odolného bukového masivu, v průřezu 7x7cm. Hrany stolové desky jsou opa. Objednejte si pracovní desky on-line a získejte následující výhody: - Pracovní desky vám dodáme až domů nebo do hodin připravíme k odběru v jedné z našich prodejen.


Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky