pátek 21. července 2017

Překližka multiplex

Simple, Fast And Affordable Online Divorce. Start Your Divorce Today! DYAS multiplex - překližky celobukové vícevrstvé Jsou celobukové překližované desky složené z mnoha vrstev bukových dýh, kde směr vláken je u každé sousední dýhy na sebe kolmý a jsou spojeny lepidlem. Vlastnosti překližovaných bukových desek vycházejí z vynikajících vlastností buku jako jsou jeho tuhost, pevnost. Překližky jsou desky složené z několika vrstev dýh.


Jednotlivé dýhy jsou na sebe poskládané tak, aby směr let dýh položených na sebe byl kolmý.

Celobřezová překližka složená z mnoha vrstev dýh, které jsou spojené lepidlem. Tloušťka jednotlivých dýh je 2mm a 6mm. Díky většímu obsahu masivního dřeva v podobě silnějších dýh a méně lepidla jsou vlastnosti desek bližší masivu.


Stavební překližka se používá pro střešní konstrukce a bednění. Pokud se používá u nábytku anebo desek pracovních stolů, mnohdy se přidává pěkná dýha. Dekorativní překližka musí samozřejmě vypadat hezky.


Takovéto překližky se označují jako MULTIPLEX. Vhodné pro náročné tvary.

Výhodou je přesné sesazení dílců bez nutnosti tmelení. Možnost precizní výroby v našich výrobních prostorách a minimalizace délky montáže u zákazníka. MULTIPLEX Foliované hladké Foliované protiskluzové Speciální Probíhá načítání komponenty.


Oboustranně foliovaná překližka - hladká. Počet dýh je většinou lichý, ale může být sudý, když se dají dvě podélné nebo příční dýhy (vložky) na sebe. Prodáváme velkoplošných materiálů a potřeb pro stolaře, truhláře, vše pro výrobu nábytku, dřevěné podlahy, speciální dřevěné stavební materiály. Voděodolná překližka je lepená ze tří a více vrstev křížovitě slepených loupaných dýh. Dodáváme ji s folií nebo s protiskluzovou úpravou.


Foliovaná překližka se používá v exteriéru, na povrchu má fenolickou fólii a na bočních hranách je vodovzdorný nátěr. Mezi hlavní vlastnosti materiálu určitě patří nízká hmotnost a odolnost vůči vodě, vlhku a plísním. Váš prohlížeč nám dovoluje přebírat informace cookies.


Díky nim Vám můžeme zjednodušit procházení eshopem a udělat Vaší návštěvu u nás příjemnější. Březový multiplex má nejširší uplatnění ve stavebnictví, při výrobě nábytku a slévárenských modelů. Přestože je lepení desky vodovzdorné, překližka není určena do nechráněného venkovního prostředí. DYAS film - překližky vodovzdorné s povrchovou úpravou jsou překližované vodovzdorné desky lepené fenol-formaldehydovým lepidlem. Jsou opatřeny fólií, přičemž barva fólie je různá.


Tato fólie zajišťuje vodostálost překližky.

Protiskluzové překližky. Vážení zákazníci, na základě nařízení vlády České republiky jsme kompletně zastavili maloobchodní prodej zboží a služeb na všech pobočkách JAF HOLZ. MULTIPLEX jsou celobřezové nebo celobukové prekližky složené z mnoha vrstev dýh, které jsou spojeny lepidlem. Pro své vynikající pevnostní vlastnosti jsou používány především na pracovní desky stolů, schodiště a pevnostně namáhané díly v nábytkářském průmyslu.


Vrstvy jsou obvykle v lichém počtu a jsou lepené kolmo na směr vláken, čímž je dosažená vynikající pevnost materiálu. Velkoobchod s dřevařskými materiály. Výhradní zastoupení německé firmy GEBHARDT HOLZ-ZENTRUM pro ČR a SK. Aktualní pozici nebylo možné najít.


Použít aktuální pozici. Každý příjemce zásilky musí být při kontaktu s řidičem vybaven.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky