úterý 11. července 2017

Zakončovací lišta ke kuchyňské desce

Navíc kuchyňské pracovní desky za trvale nejnižší ceny. Pracovní desku zespodu pevně připevněte ke spodním skříňkám. Jak vyměnit pracovní desku?


Pro upevnění zakončovací lišty použijte násuvné systémy, u nichž se upevňuje spodní nosič na pracovní desce. Zakončovací lišta se přitiskne shora.

Na rohy a konce použijte ochranné krytky. K pracovní desce na kuchyňské lince nezbytně patří také těsnící lišta. Ta zabraňuje zatékání vody a zapadávání nečistot za pracovní desku. Také vyrovnává drobné nerovnosti zdi. Nabízíme Vám těsnící lišty ve velkém množství dekorů.


Ke každé naší pracovní desce najdete vhodnou těsnící lištu. Zabraňuje zatékání vody mezi kuchyňské pracovní desky.

Krycí páska FIXA je vhodná pouze k pracovním deskám s rovnou hranou. Následně se hotový výrobek vyleští do konečné podoby. Lišty jsou dodávány zpravidla v rozměru 38mm. V nabídce naleznete lišty k pracovní kuchyňské desce – levé, lišty k pracovní kuchyňské desce – pravé, lišty k pracovní kuchyňské desce – rohové či lišty k pracovní kuchyňské desce - rovné spojovací.


Těsnící kuchyňske lišty na pracovní desky neslouží pouze pro ochranu přechodu před vodou a nečistotami, ale jsou také estetickým prvkem. Naše těsnící lišty za pracovní desku barevně sladíte např. L1 2m Skladem lišta je složena ze dvou částí, vnitřní kotvící část se přišroubuje skrz předvrtané otory buď ke stěně, nebo k pracovní desce , vnější pohledová část se následně naklapne, rozměr 11x28mm, lze montova. Těsnící lišta v dekoru dub craft zlatý je vhodná ke kuchyni TIFFANY. Lištu lze použít obecně k jakékoliv kuchyňské lince, kde se bude barevně hodit.


Naše kuchyňské pracovní desky testujeme tak, aby zvládly roky používání. Důležitá je i zakončovací těsnicí lišta. Její tvar a uspůsobení zabraňuje tomu, aby voda zatékala za pracovní desku a také, aby za ni zapadávaly zbytky jídla a jiné nečistoty. Přechodová (prodlužovací) lišta slouží k plynulému spojení desek ve stejném směru, rohová lišta ke spojení dvou navzájem kolmých desek.


Rozměry: výška, šířka 2mm, mm (dle nákresu), délka metry. Doplňky k pracovní desce jako lišty, podpůrné kování či oleje vám pomohou zajistit, že vaše deska mít dobrou podporu, povrchovou úpravu i údržbu.

Chraňte si svou investici pomocí doplňků, jež zajistí případné renovace. Prohlédněte si naše výrobky, díky nimž se o vše můžete (správně) postarat sami. Lišta se dodává pouze v délce 1m. Tím prodlužuje životnost Vaší kuchyně a chrání ji před. Na dotaz „těsnící lišta k pracovní“ jsme našli: Filtry a řazení.


Co pomůže proti zatékání při renovaci kuchyňské linky? Voda může zatékat i nechráněnou hranou v zadní části pracovní desky a toto zatékání se někdy projeví již za několik týdnů bobtnajícími místy pod povrchem, které již nelze nijak opravit. Všechny informace o produktu Kuchyňská dolní skříňka zakončovací lišta 38mm AL k desce Egerl, levá, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze zakončovací lišta 38mm AL k desce Egerl, levá. Je vyrobena z odolného hliníku a spolehlivě zakryje mezeru mezi dvěma kusy pracovních desek.


Spojovací lišta k pracovní desce Vento.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky