pátek 28. července 2017

Elektrická absorpční chladnička

Podle systému, který nutí chladicí médium k oběhu, rozeznáváme kompresorové chladničky a absorpční chladničky. V kompresorové chladničce nasává kompresor (poháněný elektromotorem) z výparníku plyn, tím snižuje ve výparníku (hliníková trubka ve tvaru meandru) tlak a urychluje odpařování (var). Existují čtyři odlišné principy chlazení ledniček: kompresorové, absorpční , adsorpční a na bázi Peltierova článku. Díky různým způsobům př.


Absorpční chladnička najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Moderní absorpční technologie chladí tiše a nevyžaduje údržbu. Spolehlivé chlazení i při vysokých venkovních teplotách.


Mnohostranně využitelné jsou pak chladničky absorpční , u kterých si lze vybrat ze tří zdrojů napájení (230V, 12V, plyn). Hodnocení produktu:. V, Připojení do sítě 2V, 2. Chladí pod okolní teplotu °C, thermo elektrická , odnímatelné víko, víko s bezpečnostním zámkem, prostor.


Nachádzate sa v kategórii, kde nájdete chladničky voľne stojace, vstavané, jednodverové, americké, ale aj vinotéky, chladiace vitríny, alebo autochladničky. Mobilní chladnička Dometic CombiCool RF-black je komfortní a mnohostranně využitelná chladnička pro kempy a karavany. Předností chladničky jsou volitelné zdroje energie (plyn, 12V nebo 230V) a tichý chod.


Možná záměna otevírání dveří. K ustavení do vodorovné polohy využijete vodováhu vedle ovládacího panelu chladničky. Rádi přijedeme a vykoupíme knihy, staré hračky, nábytek, techniku, starožitnosti, umění a další sběratelský materiál. Je určena pro udržení potravin v chladném stavu při delším pobytu mimo domov. Provozovatel webu HighTech Industries s. Plynové absorpční ledničky, Ekovovyroba.


Chladničku je možné připojit k el. Elektrická kompresorová chladnička značky Calex používa ako chladivo difluór ( ledon). Spúšťanie elektromotora kompresora je. Toto sú najčastejšie chyby chladničiek , dokážete im predísť! BRATISLAVA – Kvapká, hrkoce, je v nej príliš zima, alebo teplo, často ju treba.


Ukázka principu strojního chlazení. Vyberajte si Prenosné chladničky podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Napriek tomu, že od chladničky nečakáte veľkú hlučnosť, je treba si uvedomiť, že chladnička beží neustále, takže v prípade, že je umiestnená v kuchynskom kúte, mali by ste tento parameter zohladniť a na energetickom štítku sa zamerať aj na hlučnosť.


Porovnávali jsme termoelektrické, kompresorové, absorpční i pasivní. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat autochladničku. V,12V nebo k LPG lahvi plněné propanem,butanem nebo jejich směsi.


Určená je pro udržování potravin v chladném stavu při delším pobytu mimo domov. LPG láhvi plněné propanem, nebo propan-butanem. Ledničku lze připojit k el.


Vyberajte si Rúry na pečenie podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky