pondělí 31. července 2017

Pánev na steaky indukce

Vlastnosti kvalitní pánve na steaky. Víte, na čem nejvíce záleží, abyste měli chutný steak? Ano, na mase, ale neméně důležité je i to, na čem ho připravíte.


Skvělá pánev pro všechny milovníky palačinek, steaků, bramboráků i pizzy. Můžete smažit úplně bez tuku.

Pro lepší chuť připravované potraviny doporučujeme pánev tukem jen vytřít. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Navíc jídlo se na povrchu vařiče nepřipaluje, neboť jeho povrch je téměř studený. Díky tomu je také vaření na indukci bezpečnější např.


Za nevýhodu se označuje nutnost použit nádobí vyrobené z magnetických materiálů. Na všechny typy sporáků včetně indukce. Titanová pánev na indukci s nízkým okrajem pro přípravu palačinek.

Pánev ideální na steaky má rukojeť Softtouch. Kameninový oboustranný vzhled. Byla jsem příjemně překvapená tím, jak moc je maso připravované na pánvi šťavnaté a jak rychle změknou i kousky, které jinak potřebují delší dobu.


Je to moje první steaková pánev a jsem s ní naprosto spokojená. Dávejte však pozor na prudké zvýšení teplot a horší stabilitu na klasických sporácích: Zlatá střední cesta se vším všudy. Kvalitní materiál, rozumná hmotnost, vysoká odolnost a snadné čištění.


Zklamáni mohou být snad jen milovníci indukce , na níž pánev příliš nefunguje: President dělá čest svému jménu. Odlévaná masivní pánev na steaky má velmi kvalitní nepřilnavý povrch PFLUON GRANIT. Ideální na přípravu steaků, nebo grilování zeleniny. Vhodná na všechny typy sporáků, včetně indukce.


Nerezová pánev na steaky. Vyrobená je z nerezavějící oceli, která má velmi odolný povrch, ale při vyšších teplotách se dost lepí a je přilnavá. Má vysokou životnost, ale také nižší tepelnou vodivost než ocelová či litinová pánev.


Na co je třeba přihlížet při výběru pánví na steaky. Pánve na přípravu steaků senazývají také grilovací. Některé mají vroubkovaný povrch pro lepší přenos tepla do hloubky masa.

Nabízíme pánve na indukční desku různých velikostí i zaměření (lívanečník na indukci, grilovací pánev , pánev wok, pánev na palačinky atd.). Není vhodná každá pánev na indukci. Je nutné mít speciální indukční nádobí.


Pánev na indukci má zesílené dno z nerezové oceli nebo tzv. Povrch je čtyřvstvý titanový povrch MICRO CERAMIC, který umožňuje používat kovové náčiní. Dno nádob se nikdy nezdeformuje. Vaří rychle, úsporně a zdravě.


Dobrá pánev je zákla a proto věnujeme vývoji pánví mimořádnou pozornost. Nabízíme tak v tomto odvětví vše, co si jen dokážete představit – pánvičky menších i velkých průměrů, wok pánve, grilovací pánve na steaky i speciální palačinkové pánve. Ocelová pánev na steaky Mineral B Element je vyrobena v rustikálním designu odkazujícím na ručně kované pánve.


Je opatřena rozšířenými okraji a jemnými rýhami na vnitřní straně, jež vytvářejí pravidelný vzor. Produkty De Buyer se vyznačují funkčností, odolností a vysokou kvalitou. TESCOMA to ví, a věnuje proto vývoji a designu pánví mimořádnou pozornost.


Nabízí tak v tomto odvětví vše, co si jen dokážete představit – pánvičky menších i opravdu velkých průměrů, lehké wok pánve, masivní grilovací pánve na steaky i speciální palačinkové pánve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky